ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ «ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ»!

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ»

          «Θέλω να διατυμπανίσω ότι ο   
            Ολυμπιακός δε θα αφήσει τίποτα 
            να πέσει κάτω»!
      Δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και νομικός της σύμβουλος, ο γνωστός Ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μετά την κατάθεση του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου και κατήγγειλε για την «εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο». Είπε ακόμη στους δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας. «Ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος στο +5 χωρίς διαιτητικά εγκλήματα και... Χουάνκαρ».
      Να σημειώσουμε πως μετά τη δίωρη κατάθεσή του ενώπιον της ΕΕΑ, σχετικά με όσα κατήγγειλε τις προηγούμενες μέρες για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο για εγκληματική οργάνωση που ορίζει την ΚΕΔ και στήνει αγώνες τόσο στη Σούπερ Λίγκα, όσο και στη Σούπερ Λίγκα 2, αλλά και στη Γ' Εθνική κατηγορία. Τόνισε μάλιστα πως «ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας και... με διαφορά, εάν κάποιος υπολογίσει έναν προς έναν τους αγώνες που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εκ προθέσεως εις βάρος του». 
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ 
     «Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα η συνεδρίαση, διαπίστωσα για άλλη μία φορά το σθένος των μελών αυτών και του προέδρου της Επιτροπής, οι οποίοι αγωνιούν καθημερινά για το πως μπορεί να λειτουργήσει νόμιμα αυτό που όλοι αγαπάμε, το ποδόσφαιρο.
Ευτυχώς υπάρχουν έμπειρα μέλη στην Επιτροπή τα οποία έχουν χειριστεί και υποθέσεις στημένων αγώνων, όπως έχουν χειριστεί και συμπεριφορές συγκεκριμένων φυσικών προσώπων. Και υπήρχε πραγματικά μία κατάθεση η οποία διήρκησε δύο ώρες με στοχευμένες ερωτήσεις και πραγματικά η ενημέρωση από εμένα στην Επιτροπή ήταν ενδελεχής.
       Ενημέρωσα την Επιτροπή ότι ο Ολυμπιακός θα καταθέσει μία μήνυση που δυστυχώς εγώ φταίω για την καθυστέρησή της λόγω βεβαρημένου προγράμματος επαγγελματικού, μέχρι το τέλος του μήνα οπωσδήποτε για την εγκληματική οργάνωση που καταδυναστεύει το ποδόσφαιρο, που ορίζει την ΚΕΔ, τους διαιτητές, που στήνει τους αγώνες στη Super League 1, στη Super League 2 και τη Γ’ Εθνική.
       Τα μέλη της Επιτροπής μου είπαν ότι θα περιμένουν αυτήν τη μήνυση και θα κατατεθεί ενώπιων του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γεωργίου Οικονόμου, που είναι ο αρμόδιος αντιεισαγγελέας για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαίρου. Θέλω να διατυμπανίσω ότι ο Ολυμπιακός δε θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω.
       Μιλούν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός αυτήν τη στιγμή έχει διαφορά 9 βαθμών από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ, εάν κάποιος υπολογίσει έναν προς έναν τους αγώνες που έχουν γίνει διαιτητικά εγκλήματα εκ προθέσεως εις βάρος του Ολυμπιακού, θα δει ότι ακόμη και με αυτά αλλά και την αφαίρεση των βαθμών για την υπόθεση του Χουάνκαρ ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με τη διαφορά τουλάχιστον πέντε βαθμών».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου