ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024



ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Φαίνεται πως κάποιοι δεν περίμεναν τον Ολυμπιακό να γκρεμίσει το καλοστημένο φράγμα τους! 
     Δεν περίμεναν πως αυτός ο διάσημος και τροπαιούχος προπονητής ο Ισπανός Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την προσωπικότητα του και την σωστή διαχείρηση των εντυπωσιακών παικτών που υπήρχαν και ήρθαν τον Ιανουάριο, θα ανάσταινε τον Ολυμπιακό.
     Έτσι βράζοντας μέσα στη μιζέρια τους μιλάνε για το πέναλτυ που θα το έδινε ακόμη και ο ποιο φανατικός αντιολυμπιακός! Ευτυχώς που ο…δρεπανοφόρος αμυντικός του Αστέρα δεν έκοψε το πόδι του Ποντένσε! 
      Δεν λένε λέξη για τα γκολ που ο Φωτιάς ακύρωσε. Ιδιαίτερα το δεύτερο… Λέξη για τις πάνω από 25 ευκαιρίες που είχαν οι ερυθρόλευκοι! Κουβέντα για τη διπλή, δέκα παικτών, αμυντική  διάταξη-ζώνη του Αστέρα Τρίπολης! 
       Κάποιοι μιας συγκεκριμένης ομάδας οπαδοί μιλάνε για το πέναλτυ που δεν παίρνει καμία αμφισβήτηση, την ώρα που εχουν βρεγμένη την φωλιά τους! Όταν με την ομάδα που έπαιζαν το Σάββατο δεν αγωνίστηκαν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές (ήταν δηλωμένοι να εκτίσουν την τιμωρία τους στον αγώνα αυτόν!!!) και ένας ακόμη που έχει υπογράψει από τώρα συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη ομάδα αν και αγωνίζεται, ανήκει και άρα πληρώνεται από την επαρχιακή ομάδα! Ο προπονητής του το έμαθε αργό το βράδυ της Παρασκευής πως έχει υπογράψει στη συγκεκριμένη ομαδα!
        Για όλα αυτά κιχ!
        Δεν τους συμφέρει βλέπετε…
        Φοβούνται μόνο τον Ολυμπιακό!
        Καλημέρα σας 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου