ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ… ΔΩΣΑΜΕ… ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2024



Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩΣΕ «ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΗΣ»!
ΨΥΧΟΥΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ  ΜΑΣ!
      Η μάχη, ο πόλεμος, ο αγώνας για τη δικαίωση συνεχίζεται τονίζουν με ΚΑΘΕ τρόπο και μέσο οι Έλληνες αγρότες. 
      Είναι αλήθεια πως μέχρι και σήμερα αγωνίζονται χωρίς ακρότητες και δίχως να ενοχλούν τους συμπολίτες, τον κόσμο. 
      Υπάρχουν συνθήματα καυτά όπως το «…αν δεν δικαιωθούμε εδώ θα γίνει Κιλελέρ»! 
       Οι αγρότες μας διεκδικούν και ζητούν
πετρέλαιο στην αντλία και αναφέρουν ότι «η επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο δεν ικανοποιεί κανέναν στον πρωτογενή τομέα». Ενδεικτικά, μάλιστα, τονίζουν ότι για 1.800 στρέμματα καλλιέργειας ο ίδιος ο αγρότης καταβάλλει ποσό ύψους τουλάχιστον 25.000 ευρώ, αφού προμηθεύεται ετησίως 25.000 λίτρα το λιγότερο. «Έχω όλα τα τιμολόγια και αποδεικτικά γι’ αυτά που λέω», τονίζει χαρακτηριστικά ο αγρότης! 
        Και προς την πολιτεία οι αγρότες στέλνουν το μήνυμα τους. «Δεν είμαστε ζητιάνοι, να μας πετούν ένα ξεροκόμματο και να φεύγουμε από τα μπλόκα», επισημαίνουν αγρότες από το Κιλκίς και προσθέτουν  «είμαστε επαγγελματίες αγρότες και θέλουμε να παραμείνουμε, αλλά με το κόστος που έχουμε επωμιστεί είναι αδύνατον». Και καταλήγουν τονίζοντας ότι «πρέπει επιτέλους να νοικοκυρευτούμε και να σοβαρευτούμε ως χώρα, εφόσον θέλουμε να έχουμε πρωτογενή τομέα».
         Τώρα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από τα πόστα των αγροτών «όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, σχετικά με την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, μετά τις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, τις οποίες χαρακτηρίζουν «σταγόνα στον ωκεανό» και ως ψυχούλα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου