ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024







ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ


     Ύστερα από δεκατρία (13) χρόνια η Νέα Δημοκρατία εορτάζει το 50 χρόνια της, με Πυρσό να φωτίζει το δρόμο της! 

     Είναι γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία με τον πυρσό στην…κορυφή της, με το έμβλημα πλέον το οποίο η τριανδρία των Γεωργίου Ράλλη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Ευάγγελου Αβέρωφ ταύτιζε τη διαδρομή του κόμματος από το 1985 και μετά, πηγαίνει στις Ευρωπαϊκές εκλογές τον Ιούνιο του 2024. 

    Ύστερα λοιπόν από 13 χρόνια επανέρχεται το κανονικό σήμα έμβλημα στη Νέα Δημοκρατία. Και σε κάθε περίπτωση αυτή η απόφαση για την επαναφορά έστω και με παραλλαγή του ιστορικού σήματος του κόμματος μαζί με την επιλογή της τοποθεσίας για τα αποκαλυπτήρια δεν ήταν τυχαίες.

     Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες «η παρουσία του θα έχει ένα διττό στόχο. Από τη μια να τιμήσει τις επετειακές εκδηλώσεις για την 203η επέτειο από την κήρυξη της Επανάστασης, αλλά από την άλλη για να «ζεστάνει» ενόψει ευρωεκλογών και τη δεξιά βάση του κόμματος»!

     Να προσθέσουμε πως γίνονται ποια «στοχευμένες επισκέψεις στα κάστρα της Πελοποννήσου», ενώ αναμένονται και εξορμήσεις από μικτά κλιμάκια βουλευτών και υπουργών και φυσικά υποψηφίων, σε ΚΑΘΕ γωνία της Ελλάδος!

     Για το νέο σήμα, για την επαναφορά ποιο σωστά του εμβλήματος ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε. «Είναι μία συγκυρία που αποδεικνύει πόσο ταυτισμένη είναι αυτή η παράταξη με την πορεία και την πρόοδο της χώρας. Είναι ένα διπλό ορόσημο που νομίζω ότι το αξίζει να τιμηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο για αυτό και ένα ξεχωριστό έμβλημα θα μας συντροφεύει στο εξής. Αφιερωμένο στην επέτειό μας, με σήμα των δοξασμένο τίτλο της Νέας Δημοκρατίας, τον αριθμό 50 του χρυσού Ιωβηλαίου της και στην κορυφή τη φλόγα του γαλάζιου πυρσού, αυτού που καίει στις καρδιές μας φωτίζοντας το αύριο»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου