ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024





ΑΝΤΙ 6-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 3-0 
ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ»!
ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ…ΜΙΝΙ
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
 Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
    Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα!
     Ο Ολυμπιακός,     με τον Ισπανό προπονητή Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ στο τιμόνι του, ο οποίος έδωσε με την προσωπικότητα του νέα πνοή στους ερυθρόλευκους και κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τους δώσει πως πρέπει να αγωνίζονται,   θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και με την ομάδα που διαθέτει έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσει. 
     Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα που έφεραν οι άλλες ομάδες. Η ισοπαλία της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη (3-3) με τον Αρη! Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο (2-2) με τον ΟΦΗ. Η απόσταση μειώθηκε και πλέον ο Ολυμπιακός είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου! 
    Ο Χανιώτης διαιτητής ενώ ξεκίνησε καλά στη συνέχεια υπέπεσα σε σοβαρά λάθη. Με κύριο την κίτρινη κάρτα στον Ρέτσο! Όσο αφορά τα δυο γκολ που ακύρωσε πήρε την απόφαση ύστερα από υπόδειξη του ρέφερι VAR Διαμαντόπουλου! 
    Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να πατάει  συνέχεια στην περιοχή του Βόλου και να χάνει την μια ευκαιρία μετά την άλλη! 
    Ο Βόλος του Χρήστου Κόντη προσπάθησε να αποφύγει την βαρειά ήττα παίζοντας με δέκα παίκτες στην άμυνα και πολύ σκληρά. 
ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ 
    Ήταν το 6 λεπτό και ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ζ. Μπαριέντος γιατί σήκωσε πολύ ψηλα το πόδι του και κτύπησε-τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Μασούρα. Είχε προηγηθεί πολύ σκληρό μαρκάρισμα και τραυματισμό στον Εσε! 
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ 
    Στα πρώτα 20 λεπτά ο Ολυμπιακός έφθασε τουλάχιστον πέντε φορές κοντά συο γκολ, με κυρίες το φάουλ που κτύπησε ο Ποντένσε και την εντυπωσιακή ευκαιρία που είχε ο Έλ Κααμπι, ο οποίος είχε μια ακόμη καλή ευκαιρία στο 24 λεπτό. 
ΓΚΟΟΟΛΛΛ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ 1-0
    Στο 27 λεπτό και από την αριστερή πλευρά σε μια ακόμη επίθεση ο Ορτα έπιασε δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ελ Κααμπί και κατέληξε στα δίκτυα της εστίας του Κόβατς για να γίνει έτσι το 1-0 για τον Ολυμπιακό. 
ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ
   Ήταν το 45+4 και από τα αριστερά ο Ολυμπιακός επιχειρεί νέα επίθεση ο Ποντένσε με ωραία ντρίπλα περνά τον Μύγα ο οποίος τον ανατρέπει. Το παιχνίδι συνεχίστηκε και όταν υπήρξε πλάγιο άουτ ο διαιτητής VAR (Διαμαντόπουλος) κάλεσε τον κ. Τσαγκαράκη να δει την φάση. Αμέσως ο Χανιώτης διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτυ κτύπησε ο Ελ Κααμπί στέλνοντας στα δεξιά τον τερματοφύλακα και στα αριστερά την μπάλα κάνοντας το 2-0! 
ΓΚΟΟΟΛΛΛ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ VAR!
    Στο 56 λεπτό και ύστερα από κόρνερ ο Ρέτσος πιάνει την πρώτη κεφαλιά την δεύτερη ο Μασούρας που στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κανοντας το 3-0! Όμως ο ρέφερι VAR καλεί το διαιτητή για να δει ότι με το χέρι στον κεφάλι του αντιπάλου ο Ρέτσος υπέπεσε σε φάουλ! Το γκολ ακυρώθηκε και ο Ρέτσος είδε (πιστεύω πως η κάρτα ήταν υπερβολική!) την κίτρινη κάρτα! Πρέπει  να προσθέσουμε πως με αυτή την κίτρινη κάρτα ο Ρέτσος χάνει το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ!
ΓΚΟΟΟΛΛΛ ΜΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ 3-0!
    Στο 87’ ο Ελ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον τερματοφύλακα και την…έστρωσε στον Γιόβετιτς, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 3-0 που ήταν και τελικό αποτέλεσμα! 
ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΑΚΥΡΩΣΕ Ο ΡΕΦΕΡΙ VAR!!
    Δυο λεπτά αργότερα και ύστερα από συνεργασία ο Ποντένσε με σουτ πέτυχε το 4-0. Όμως ο Διαμαντόπουλος κάλεσε τον Τσαγκαράκη να δει την φάση. Ο Χανιώτης διαιτητής ακύρωσε και αυτό το γκολ!  
    Χωρίς τον Πασχαλάκη που τον άφησε στον πάγκο αλλά με πορτιέρο τον νεαρό Τζολάκη ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Βόλο. Ακόμη δεν αγωνίστηκαν ο Φορτούνης, ο ψηλός της άμυνας και άλλοι τους οποίους προφύλαξε για τα παιχνίδια που έρχονται στα πλέι οφ και στην Ευρώπη!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου