ΑΧ! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!

Δευτέρα 04 Μαρτίου 2924



ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ!
      Αυτά ήταν τα λόγια όχι ενός αλλά πολλών απλών ΣΥΡΙΖΑίων που ψήφισαν μάλιστα τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο τους! 
      Βέβαια έχουν δίκιο, γιατί και ο προεδρος τους έπρεπε να ήταν ή τουλάχιστον να έδειχνε ότι ήταν ένας από αυτούς. Άνθρωπος της διπλανής πόρτας! 
      Προσωπικά τους καταλαβαίνω. 
      Όμως ο βήχαν και το χρήμα δεν κρύβονται! Και ο Κασσελάκης δεν θέλει δεν του βγαίνει να το κρύψει. 
      Ερωτευμένος είναι και το ζει έντονα με το σύζυγο του όπου βρεθεί. 
      Τώρα το πολυτελέστατο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στο Κολωνάκι. Και όπως λένε τα ρεπορτάζ, «Βρίσκεται σε ένα μοναδικό σημείο στην Αθήνα και έχει το δικό του ιδιαίτερο στυλ, μία μίνιμαλ κατασκευή, η οποία με την ανάλογη ανακαίνιση θα έρθει στα μέτρα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη»! 
      Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει η εφημερίδα “Political”, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε το σπίτι 250 τ.μ. στο Κολωνάκι αξίας 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι σε πολυκατοικία του 1971, στην οδό Λεβέντη, μια ανάσα από την πλατεία Κολωνακίου, ενώ πρόκειται για μεζονέτα.
       Η εφημερίδα αναφέρεται και στο ύφος τονίζοντας. «Το ύφος του διαμερίσματος της οδού Λεβέντη μοιάζει με το διαμέρισμα που μισθώνει σήμερα στην οδό Αρδητού ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ.
Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα – “super trendy”  όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στις παρουσιάσεις τους οι μεσίτες του Κολωνακίου- είναι το ακίνητο που επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης να αγοράσει
Βρίσκεται επί της οδού Λεβέντη, μια ανάσα από την πλατεία, στον 3ο και 4οροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας, κατασκευής 1971. Αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από Κύπριο επιχειρηματία και ανακαινίστηκε πλήρως από γνωστή interior designer το 2022. Στη συνέχεια, βγήκε προς πώληση στην αγορά»!
Καλημέρα σας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου