ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ…»!

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024



ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΠΙΡΤΖΗ!

     Αυτό που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία είναι το ορθό. Το σωστό. Έτσι ξεμπρόστιασαν τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και τον Σπίρτζη, που δήθεν θέλει να εξεταστεί από ειδική Προανακριτική Επιτροπή περί ευθύνης υπουργών!..
     Όμως όλα αυτά ο πρώην κύριος υπουργός Μεταφορών επί Αλέξη Τσίπρα τα κάνει εκ του ασφαλούς αφού γνωρίζει πως το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών δεν θα έχει ποινικές ευθύνες!
      Τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ ο Εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης χαρακτήρισε «Πολιτικές βδέλλες»! Και συνεχίζει ο κ. Μαρινάκης τονίζοντας πως «βδέλλες είναι όσοι προσπαθούν να καλύψουν πολιτικά πρόσωπα εκμεταλλευόμενοι την θέση τους»! 
       Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νεα Δημοκρατία  μιλάει για μια κίνηση του Σπίρτζη του ασφαλούς, σχολιάζοντας το αίτημα του Σπίρτζη που ζήτησε να συσταθεί ειδική επιτροπή για να διερευνήσει τύχον εμπλοκή του στο δυστύχημα των Τεμπών. Πηγές της Νέας Δημοκρατίας, σημείωναν πως «Συνιστούμε στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθει να διαβάζει καλύτερα τις απαντήσεις στις ενημερώσεις πολιτικών συντακτών. Ο κ. Μαρινάκης είπε ότι ο κ. Σπίρτζης κάνει μια κίνηση εκ του ασφαλούς, αφού γνωρίζει ότι δεν θα έχει ποινικές συνέπειες. Και αυτό λόγω του ότι η αλλαγή της επίμαχης διάταξης έγινε μετά το 2019 επί των ημερών της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου και οι «άτυπες πηγές» του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχονται ότι το Σύνταγμα προβλέπει και «την συγκρότηση επιτροπής παρά την παραγραφή». Κοινώς, η λέξη «κλειδί» είναι παραγραφή στην προκειμένη περίπτωση».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου