ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024



ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ 

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ


       Σύμφωνα με τους ειδικούς με άστατο καιρό θα τσικνίσουμε, θα περάσουμε την Τσικνοπέμπτη. Ο καιρός ο άστατος αρχίζει από σήμερα Τετάρτη. 

     «Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.

      Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα πελάγη έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

         Ας έρθουμε τώρα τι καιρό θα έχουμε αύριο Τσικνοπέμπτη 

         Όπως οι  Μετεωρολόγοι  προβλέπουν θα έχουμε στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και μόνο στα βορειοανατολικά θα είναι ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

         Για να δούμε εάν οι προβλέψεις βγουν αληθινές.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου