ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ          ΙΣΤΟΡΙΑ       ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ

          Με τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα η φιλία μας 
          έχει ξεπεράσει τα 35 χρόνια! Ήταν από τους 
          καλύτερους συνεργάτες μου στην ΕΡΤ ΕΡΑ!

«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΑΣΚΑΛΕ…»!

     Αυτές ήταν πάντα οι δυο λέξεις με τις οποίες άρχιζε πάντα την πρωινή μας συζήτηση ο συνάδελφος μου την εποχή εκείνη ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Στη δική μας εποχή, στο δικό μας ΕΙΡ, στη δική μας ΕΡΤ ΕΡΑ, ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας είχε πάντα αποκλειστικό επιτόπιο ρεπορτάζ και όχι όπως γίνεται σήμερα που γράφεις στο Google.com  και τα έχετε (σωστά, λάθος, δεν έχει σημασία…) έτοιμα και στο…πιάτο! 
     «Εκείνη την εποχή η δημοσιογραφία είχε αξία…»! Λέει με το δίκιο του ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Και ναι έχει απόλυτα δίκιο! Είναι γεγονός πως οι εκπομπές που κάναμε με τον Κώστα (έτσι τον φώναζα και το φωνάζω πάντα) είχαν πάντα μεγάλη, πολύ μεγάλη ακροαματικότητα!
     Ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας με την αξία του προχώρησε. Έγινε επιτυχημένος βουλευτής, υπουργός! Τη δημοσιογραφία ομως δρν την ξέχασε ποτέ. Όπως και τη συγγραφή ιστορικών βιβλίων! Βιβλίων εντυπωσιακών που αλλάζουν, που διαφέρουν από τα άλλα. Με αποκλειστικές εικόνες-ντοκουμέντα! Με στοιχεία. Με λεπτομέρειες. Βιβλία που έχουν θέση σε ΚΑΘΕ βιβλιοθήκη, γιατί είναι χρήσιμα!
     Καλημέρα Κώστα μου.
     Καλημέρα σας

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου