ΝΤΡΟΠΗ! ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ!

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ 
ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ!
     Μετά την αδιαφορία της ΕΠΟ και ύστερα από πολλά παρακαλώ και πιέσεις του Πογιέτ η Εθνική μας βρήκε γήπεδο και προετοιμάζεται πλέον σωστά για το πολύ δύσκολη συνάντηση με το Καζακστάν για την πρόκριση στο Euro2024 στη Γερμανία. 
     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η «γαλανόλευκη» αν προκριθεί στον τελικό, θα παίξει εκτός έδρας στις 26 του μήνα με τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία – Λουξεμβούργο για μία θέση στο Euro 2024 στη Γερμανία. Αν ηττηθεί θα παίξει φιλικό με τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού, επίσης εκτός έδρας! 
      Με την ευχή λοιπόν να περάσει το Καζακστάν, η Ελλάδα επέστρεψε και προετοιμάζεται σωστά θέλω να πιστεύω στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου, όπως ανακοίνωση και η ομάδα του Περιστερίου! 
      Θα πρέπει να πούμε πως «η κατάσταση των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων στο Μαζαράκη σε συνδυασμό με το γυμναστήριο, αλλά και τα πιο ενδεδειγμένα μέσα αποκατάστασης με την πισίνα, τα σπα και το τζακούζι που διαθέτει το «σπίτι» του Ατρόμητου, προκρίνουν το προπονητικό μας κέντρο ως την καλύτερη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
     Έτσι και όπως έχει συμβεί στο παρελθόν, για τον Ατρόμητο είναι τιμή αυτή η επιλογή και πάντα στηρίζει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Εθνικής μας ομάδας, υποστηρίζουν ο κ. Σπανός και οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου