ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ!

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 





ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΟΙ…ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! 

      Με την κατάθεση της πρότασης Δυσπιστίας - Μομφής κατά της Κυβέρνησης το πολιτικό σκηνικό πήρε  φ ω τ ι ά !
Τη πρόταση που κατέθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράφουν 85 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας!
      Να πούμε πως στην πρόταση δυσπιστίας γίνεται λόγος σύμφωνα με το ρεπορτάζ για «εγκληματική και μεθοδευμένη προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και της δημιουργίας ενός πέπλου προστασίας συγκεκριμένων προσώπων».
     Να προσθέσουμε πως το ΠΑΣΟΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο πρόσφατο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα. «Η συγκάλυψη που επιχειρεί η κυβερνητική πλειοψηφία για την τραγωδία των Τεμπών είναι ένα ακόμα σημάδι της διαρκούς υποβάθμισης του κράτους δικαίου στη χώρα μας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας»,όπως αναφέρεται συγκεκριμένα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

       Πρέπει στο σημείο αυτό να διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τι θα συμβεί το τριήμερο μέχρι και αύριο Πέμπτη το βράδυ. 
     «Η τριήμερη συζήτηση ξεκίνησε στις 19:00 την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης. Για να γίνει δεκτή η πρόταση δυσπιστίας πρέπει να συγκεντρωθεί ο «μαγικός» αριθμός των 151, δηλαδή της απόλυτης πλειοψηφίας των βουλευτών. Την Τετάρτη η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Την Πέμπτη η συζήτηση θα επαναληφθεί από τις 9 το πρωί με στόχο η ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία να ξεκινήσει περί τις 8 με 9 το βράδυ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου