ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 



ΜΠΡΑΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ 

 

     Όλα έγιναν ξαφνικά. Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν έτοιμες για να πάει στην Βουλή και να απαντήσει σε όλα όσα του είχαν καταμαρτυρήσει οι πολιτικοί του αντίπαλοι.

      Οι αντίπαλοι της κυβέρνησης είχαν βγάλει στη φορά την επίσκεψη δυο πρωτοκλασάτων υπουργών στον μεγαλοεφοπλιστή και μεγαλοεπιχειρηματία, με αποτέλεσμα  ο πρωθυπουργός να καλέσει στο γραφείο του.  

     Τη στιγμή λοιπόν που όπως λέει το ρεπορτάζ «η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη στην Ολομέλεια της Βουλής με τα ομαδικά πυρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ακόμη μία…βαθιά ρωγμή ανοίγει στο προφίλ του Μεγάρου Μαξίμου. Οι παραιτήσεις των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου, δύο κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη... πυκνώνουν τα πολιτικά σύννεφα στο… κυβερνητικό οικοσύστημα και, μάλιστα, λίγα λεπτά πριν την πρωθυπουργική ομιλία από βήματος Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας, με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής»

        Και η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ήρθε αμέσως μετά. 

"Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους".


0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου