ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ. ΜΙΑ «ΑΛΕΠΟΥ» ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024



ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ 

ΜΙΑ “ΑΛΕΠΟΥ” ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

    Ο λόγος για τον προπονητή του Ολυμπιακού, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που σε ΚΑΘΕ αγώνα καινοτομεί. Μπορεί να μην είναι προπονητής του ρίσκου και της τρέλας όπως λένε πολλοί. Ότι και όποιες αποφάσεις παίρνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα το κάνει για την ομάδα και όχι για τα μάτια του κόσμου!

      Έτσι «στα έξι παιχνίδια που κάθεται στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν είναι πολλά, είναι, όμως, αρκετά για να διαπιστώσουμε ότι ο Βάσκος κόουτς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη…» μου έλεγε ένας συνάδελφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων. 

       Μάλιστα αναφερόμενος στην αξία του Ισπανού προπονητή και στη δουλειά που κάνει στον Ολυμπιακό υποστήριξε πως «όλες του τις αποφάσεις διέπει απλή λογική. Ακόμη κι όταν αποφασίζει να παρέμβει στη διάρκεια ενός αγώνα δεν θα επιχειρήσει να τρελάνει τον κόσμο! Οσοι τεχνικοί επιδιώκουν κάτι τέτοιο με στόχο να μπερδέψουν τον αντίπαλο, συνήθως μπερδεύουν πρώτα τη δική τους ομάδα. Ακόμη και στο παιχνίδι με το Βόλο που αποδείχθηκε απλή διαδικασία, ο Μεντιλίμπαρ τα είχε όλα υπολογισμένα. Και τις δοκιμές του ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μακάμπι έκανε και την ομάδα του βοήθησε, προκειμένου να δώσει διαστάσεις στη νίκη της, άσχετα αν μπήκαν μόλις τρία γκολ, ενώ θα μπορούσαν να έχουν μπει τουλάχιστον άλλα τόσα»

       Όλα και όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα. Και ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε και παίρνει πάντα άριστα!   Ή μήπως δεν είναι έτσι; 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου