ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

Τρίτη 05 Μαρτίου 2024ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ 
ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ”

      Το είπε και το έκανε. 
      Να συγχαρώ τον καλό μου φίλο πρώην υπουργό και πολιτικό με σκέψη και αντικειμενικότητα, τον Ανδρέα Λοβέρδο, γιατί κατάφερε και ίδρυσε ένα κόμμα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πολιτική σκηνή του τόπου, με προοπτική και με μέλλον.
     Το όνομά του. «Δημοκράτες» 
Είναι ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, μεταρρυθμιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό. Είμαστε Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε κι από εκεί για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών, όπως λέει και ο Ανδρέας Λοβέρδος. 
     Αναλυτικά ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε.
“Συμπολίτες μου, από τον Έβρο, εδώ που χτυπά δυνατά η καρδιά της Ελλάδας, εδώ που τα σύνορά μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, ανακοινώνω την ίδρυση του κόμματός μας. Το όνομά του: Δημοκράτες, ένα κόμμα πατριωτικό, λαϊκό, πολιτικά φιλελεύθερο, εκσυγχρονιστικό, μεταρρυθμιστικό, ψηφιακό, πολυσυλλεκτικό. Είμαστε Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη και θα παλέψουμε κι από εκεί για την πατρίδα μας, για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την Ευρώπη των πολιτών. Δεν ξεκινάμε τυχαία από εδώ. Στέλνω ένα μήνυμα από εδώ, από ένα μετερίζι που οι Έλληνες φυλάμε Θερμοπύλες, που πρόσφατα το 2020 αποκρούσαμε μια απόπειρα εισβολής. Ένα μήνυμα φεύγει από εδώ και πηγαίνει σε όλους τους Ευρωπαίους, ότι μόνο ενωμένοι και ασφαλείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε με επιτυχία για την αναγέννηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμπολίτες μου, με δυναμισμό, με μετριοπάθεια, με κοινή λογική εμείς οι Δημοκράτες ξεκινάμε τον αγώνα για την καλύτερη Ελλάδα που έχουμε μέσα μας”, 
      Αυτό είναι το μήνυμα του Ανδρέα Λοβέρδου στο βίντεο παρουσίασης του νέου του κόμματος.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου