ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΤΟ CAS ΤΟΥ ΕΠΑΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ Η…ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΙΩΘΗΚΕ!

Παρασκευή 01 Μαρτίου 2024



ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ CAS
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΥΛ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
             «Δικαίωση για τον Ολυμπιακό στο CAS 
                και τώρα άλλο πρωτάθλημα! Πήρε 
                πίσω τον βαθμό από το ματς με τον 
                Παναθηναϊκό»!
     Αναφέρει η είδηση που έρχεται από την έδρα του CAS. Είναι γεγονός πως η εξέλιξη αυτή φέρνει ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Η απόσταση από τον επικεφαλής σύλλογο μειώνεται. Όπως και από τους άλλους που τον ακολουθούν! 
     Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ύστερα από αυτή την απόφαση, ο Ολυμπιακός που από την πρώτη στιγμή είπε πως δεν θα το βάλει κάτω και δεν θα αφήσει αυτή την ιστορία στην τύχη της, ουσιαστικά δικαιώθηκε! Να υπογραμμίσουμε όμως πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, εκτέθηκε! Και αυτό ας το λάβουν καλά στα υπ’οψη της η…πολύξερη ΕΠΟ! «Κάπως έτσι πλέον οι Ερυθρόλευκοι, τουλάχιστον έχουν ξανά στη συγκομιδή τους έναν βαθμό που κέρδισαν στο γήπεδο. Με την αξία τους. Βαθμό που τους στέλνει πλέον στο -4 από τον κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν από την έναρξη των πλέι οφ», υπογραμμίζουν στον Ολυμπιακό!
     Να προσθέσουμε πως η απόφαση του CAS αναφέρει.
1. Ο αγώνας δεν συνεχίζεται
2. Το ντέρμπι κατακυρώνεται στον Παναθηναϊκό, που κρατάει τους τρεις βαθμούς
3. Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον έναν βαθμό που του είχε αφαιρεθεί.
     Κάτι που το είχα σχολιάσει πριν από δέκα ημέρες!
     Και τώρα;
     Τώρα και μετά την δίκαιη επιστροφή του ενός βαθμού που οι αποστάσεις μειώθηκαν και που ίσως μετά τα αποτελέσματα της ερχόμενης Κυριακής να μειωθεί η απόσταση περισσότερο ο Ολυμπιακός με τον λαό του δίπλα του και με τις μηχανές στο ΦΟΥΛ αρχίζει τα παιχνίδια των πλέι οφ με στόχο και σκοπό τις νίκες και την κατάκτηση του 48 πρωταθλήματος!
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου