«ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ EURO2024

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024





«ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ»! 
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ!
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 45’ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ 
ΤΟ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΜΕ 4-0 ΣΤΟ 
ΤΕΛΙΚΟ 5-0! 

Σχόλιο  Γιώργος Κοντονής 
     «Γεωργία ερχόμαστε»! 
      Αυτό λένε οι παίξτε της Εθνικής μας που την ερχόμενη Τρίτη αγωνίζεται στο τελικό σ’έναν αγώνα χωρίς αύριο! 
     Η Εθνική μας εάν πιάσει, εάν αγωνιστεί όπως απόψε  είμαι σίγουρος πως θα πάρει το εισιτήριο για την συμμετοχή της στο euro2024 στην Γερμανία!  
     Ουδείς ανέμενε τέτοιο παιχνίδι από τους παίκτες μας. Μπήκαν στο γήπεδο από το ξεκίνημα του αγώνα  και μα τη σέντρα έδειξαν τις προθέσεις  τους! Είχε γίνει άλλωστε γνωστό και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον οποίο η Γεωργία νίκησε το Λουξεμβούργο με 2-0 και έπρεπε να στείλει το μήνυμα της στην Γεωργία! «Ερχόμαστε…»!
      Έτσι δεν είχε καιρό για χάσιμο! Και με το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα από τον Ολλανδό η Εθνική μας ανέλαβε την πρωτοβουλία και από τη δεξιά πλευρά (αριστερή για την άμυνα του Καζακστάν) σφυροκρότησε την ομαδα με τις κίτρινες φανέλες! Τους έκλεισε στην περιοχή τους και μέσα σε 15 λεπτά οι διεθνείς είχαν σημειώσει δυο γκολ! Οι Κοζάκοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και μέχρι το τέλους του πρώτου ημιχρόνου οι διεθνείς μας πέτυχαν άλλα δυο γκολ για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με το συντριπτικό σκορ 4-0!  
        Για την ιστορία να πούμε, να αναφέρουμε τους σκόρερ.   Τάσος  Μπακασέτας στο 9 με πέναλτυ. Το 2-0 έκανε ο Δ. στο 15'! Το 3-0 έκανε ο Φ. Ιωαννίδης 37' και στο 40 ο Δ. Κουρμπέλης, μέσα σε ένα τρελό πανηγύρι! 
         Η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε. Η Εθνική μας διατήρησε την υπέροχη αλλά το σκορ παρέμενε στο 4-0! Ο προπονητής έκανε αλλαγές δίνοντας την ευκαιρία και σε άλλα Ελληνόπουλα να δείξουν ότι αξίζουν!  
         Παρά τις αλλαγές το 4-0 φαινόταν πως θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα! Ήρθε όμως το 85 λεπτό και ο Γ. Ταπάλοφ με αυτογκόλ έκλεισε το σκορ σε 5-0, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα!
        Ας  δούμε τώρα τα στατιστικά του αγώνα
 TEAM STATS 
21 Σουτ 14
10 Σουτ στο αντίπαλο τέρμα 2
64% Κατοχή μπάλας 36%
496 Πάσες 280
87% Ακρίβεια πασών 73%
10 Φάουλ 13
1 Κίτρινες κάρτες 4
0 Κόκκινες κάρτες 0
2 Οφσάιντ 0
8 Κόρνερ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου