ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΤΖΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ!

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024







ΜΕ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΤΖΟΛΑΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 
ΣΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
    Ο Ολυμπιακός με ήρωα τον Τζολάκη προκρίθηκε στη ημιτελική φάση και υπολείπεται ένας διπλός αγώνας με την Αγγλική Άστον Βίλα γγα να παίξει για πρώτη φορά σε τελικό κυπέλλου Ευρώπης! 
    Ο Τζολάκης στη ψυχοφθόρο ρουλέτα των πέναλτυ έπιασε τρία και ήταν εκείνος που έδωσε  την πρόκριση στον Ολυμπιακό! 
   «Μπράβο μικρέ…», έλεγαν όλοι στον Ολυμπιακό!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ  
     Με τον Ντόη στη θέση του τιμωρημένου (με δυο κίτρινες κάρτες) Ρέυσου, ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη στον αγώνα ρεβάνς της νίκης με 3-2 μα την Φενέρμπαχτσε! 
     Επέστρεψε μετά την έκτιση της ποινής του και ο Ποντένσε. Κατά τα άλλα ο Οκυμπιακός έπαιξε με την καλύτερη εντεκάδα του και…μαέστρο τον Φορτούνη!
     Με τον Ολυμπιακό να είναι στη σέντρα ξεκίνησε ο αγώνας. Έφθασε δυο με τρεις φορές στην περιοχή της Φενέρμπαχτσε. 
     Όμως το γκολ ήρθε για την Τουρκική ομάδα!
     Ήταν το 11 λεπτό και από τα αριστερά σε αντεπίθεση ο Σισμάνσκι έκανε σέντρα ακριβείας στα δεξιά, όπου ο αμαρκάριστος Ιρ. Καχβετσί έπιασε δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στην εστία του Τζολάκη κάνοντας το 1-0 για την Τουρκική ομάδα και ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3!
      Με..φλύαρη κατοχή μπάλας για την Φενέρμπαχτσε έληξε το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε τρεις φάσεις για την Φενέρμπαχτσε και ένα γκολ! Ενώ για τον Ολυμπιακό μια φάση στην εστία και τίποτα άλλο!
ΠΩ,ΠΩΩ Τι ΕΧΑΣΕ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ
      Στο 80 λεπτό ο Μασούρας από πάσα του Φορτούνη έφθασε προ του τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε έπιασε συρτό σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στα πόδια του και απομακρύνθηκε! Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον Ολυμπιακό που δυστυχώς δεν κατέληξε σε γκολ!
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
     Με τούτα και με εκείνα δεν υπήρξε άλλο γκολ και έτσι με το συνολικό σκορ παρέμεινε στο 3-3 πήγαμε στην παράταση!
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!
      Στο 103 ο Ολυμκιακός έφθασε κοντά στην επιτυχία ενός γκολ. Ο Φορτούνης κτύπησε φάουλ ο  Ιμπόρα έπιασε κεφαλιά η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Ιβάκοβιτς και στο δοκάρι και στη συνέχεια νέα κεφαλιά του Μασούρα την μπάλα απομάκρυνε πριν περάσει την γραμμή του τέρματος ο κεντρικός αμυντικός της Φενέρμπαχτσε! Ήταν μια μεγάλη κλασική ευκαιρία για τον Ολυμπιακό!
ΠΕΝΑΛΤΥ 
     Και στην παράταση το σκορ δεν άλλαξε! Το 3-3 παρέμεινε και πήγαμε στη ψυχρή ρουλέτα των πέναλτυ!
     Στα πέναλτυ ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία και η Φενέρμπαχτσε δυο.  
     Μπορούμε να πούμε ότι ο Γερμανός διαιτητής Στιλερ έπαιξε περισσότερο έδρα! Και σε κρίσιμες φάσεις αδίκησε τον Ολυμπιακό! Έδειχνε πως ήθελε περισσότερο την πρόκριση της Φενέρμπαχτσε!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου