ΚΑΙ ΟΙ «4» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

Τρίτη 09 Απριλίου 2024ΚΑΙ ΟΙ 4 ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής

     Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα στο Μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκας τα γνωστά ως πλέι οφ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ είναι «ωσεί παρούσες»! 

      Είναι γεγονός πως κάθε Κυριακή η πρώτη θέση αλλάζει…κάτοχο, ένοικο! Έτσι είναι δύσκολο να προβλέψει κάποιος και δεν μιλώ για τους οπαδούς με τα κόκκινοκίτρινοπρασινομαυρα γυαλιά, αλλά όλους εκείνους που με το μολύβι στο χέρι προσθέτουν και αφαιρούν βαθμούς! 

       Μέχρι και προχθές δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ξεγράψει από τους διεκδικητές τον Ολυμπιακό. Και ο μόνος που έλεγε πως ΟΛΑ παίζονται ήταν και είναι ο διάσημος προπονητής του ο Ισπανός Χοσέ Λουις Μεντιλίμπαρ. 

        Από την άλλη κάποιοι από τους φανατικούς οπαδούς της ΑΕΚ πίστευαν πως θα έκαναν περίπατο! Δεν νομίζω πως το λένε η το πιστεύουν ακόμη. Ήδη η ομάδα τους όπως είναι φυσικό, έχει αρχίσει να κάνει κοιλιά, όπως έκανε πριν οι άλλες ομάδες! 

        Ο Παναθηναϊκός που προσπαθεί με λίγους καλούς παίκτες όπως οι σπουδαίοι Ιωαννιδης και Μπακασέτας, να φθάσει και με την τύχη στην κορυφή! Δεν έχει όμως πάγκο και αυτό είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας! 

        Ποιο κοντά στην επιτυχία φαίνεται πως είναι ο ΠΑΟΚ που έχει τους αντιπάλους του στην Τούμπα ενώ και εκτός έδρας πήρε και παίρνει αποτελέσματα! 

         Όλοι λοιπόν είναι στο κόλπο! 

         Και αυτή η ομάδα που θα κάψει πρώτη το νήμα είναι εκείνη που δεν θα χάσει βαθμό ή βαθμούς από τον Άρη και την Λαμία! 

         Να πω πως βλέπουμε εφέτος ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα! Και αυτό δίνει πόντους στην Ελλάδα προκειμένου να έρχονται να μεταγράφονται από το πάνω πάνω ράφι ποδοσφαιριστές στις ομάδες μας! 

         Είναι κι’αυτό μια κατάκτηση! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου