ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ…ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024



ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ        ΙΣΤΟΡΙΑ     ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! 

          Έτσι είναι εκείνα τα χρόνια και πριν γίνουν οι  
          θάλαμοι σε κάποια γήπεδα οι μεταδόσεις 
          γίνονταν από τον αγωνιστικό χώρο! 

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!
     Είναι αλήθεια ότι στη δική μας εποχή, οι σπίκερ οι σπορκάστερ είμαστε δίπλα στους παίκτες! 
     Το μικρόφωνο ήταν στημένο ακριβώς στη μέση! Στη γραμμή της σέντρας. Από εκεί, βρέξει χιονίσει είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στο κόσμο να καταλάβει το ακριβώς συμβαίνει στο γήπεδο λες και ήταν μέσα!
      Ουδεμία σχέση με τις σημερινές Ραδιοφωνικές μεταδόσεις που μπορεί κάποιος να τις κάνει βλέποντας τον αγώνα στην τηλεόραση!
      Δείτε την ιστορική στην κυριολεξία φωτογραφία με προσοχή. 
      Αριστερά ο πρώτος των πρώτων. Ο κορυφαίος. Ο δάσκαλος όλων μας. Ο αείμνηστος Μιχάλης Γιαννακάκος που οι παλαιοί θυμούνται και καλό είναι οι νέοι να μαθαίνουν. Δίπλα η αφεντιά μου στο  γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την περιγραφή του αγώνα Πανιωνίου Ολυμπιακού 0-3! Στην κάτω σειρά είμαστε δίπλα δίπλα το Ραδιόφωνο με την Τηλεόραση. Ο καλύτερος σπορκάστερ Γιαννης Διακογιάννης με τον Γιώργο Κοντονή λίγο πριν αρχίσουμε την μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκού Ολυμπιακού! Δίπλα ο καταπληκτικός Γιάννης Λογοθέτης την ώρα που περιγράφει το ντερμπυ της Θεσσαλονίκης Άρη ΠΑΟΚ! Και δεξιά ο πραγματικά υπέροχος όχι μόνο ως σεναριογράφος συγγραφέας αλλά και ως σπίκερ ο Νίκος Φώσκολος μαζί μου στην Ραδιοφωνική περιγραφή του ντερμπυ των αιωνίων στη Λεωφόρο. 
       Σε άλλο σημείωμα μαα θα σας δώσουμε, θα σας κάνουμε…περιγραφή μια μετάδοσης μας την ώρα της βροχής, του χιονιού και του δυνατού αέρα. 
Εκεί να δείτε τι γινόταν…
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου