ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

Τρίτη 16 Απριλίου 2024



Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Β’ ΝΙΚΗΣΕ 1-0
ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!

    Ένα ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε στον Παναθηναϊκό στο 87’ που κατέληξε σε κόρνερ έφερε το γκολ για την Αθηναϊκή ομάδα! Γκολ που σημείωσε ο Φορτάδο με κεφαλιά από κοντά, ο οποίος έπρεπε να δεχθεί κίτρινη (η δεύτερη!)  και άρα κόκκινη κάρτα για την αγκωνιά που έδωσε στον Κεραμίδα!
     Πρέπει να πω πως ο διαιτητής του ντερμπυ των αιωνίων (έστω κι’αν παίζουν οι δεύτερες ομάδες) ο Κουκουράκης από τα Χανιά έπαιξε καθοριστικό ρόλο! Είναι γεγονός πως αδίκησε τους ερυθρόλευκους σε δυο περιπτώσεις, όταν την μια φορά στη προσπάθεια του ο κεντρικός αμυντικός να απομακρύνει την μπάλα την έδιωξε με το χέρι! Και στη συνέχεια λίγο πριν οι πράσινοι πετύχουν το γκολ της νίκης ο ιδιος αμυντικός έπιασε από το χέρι τον Αγκιμπού Μπα και δεν του επέτρεψε να κοντρολάρει την μπάλα κοντά στην βούλα του πέναλτυ! 
     Ήταν δυο καθοριστικές φάσεις! 
     Έτσι το παιχνίδι, μιας και οι δυο αγωνίστηκαν κάτω του μετρίου, θα το κέρδιζε η ομάδα εκείνη που θα σημείωνε γκολ. Το πέτυχε ο ποιο τυχερός Παναθηναϊκός και πήρε μια σπουδαία νίκη στα παιχνίδια των πλέι αουτ για τη Σούπερ Λίγκα 2!
      Να τονίσουμε πως η νέα κακή διαιτησία έρχεται λίγες ημέρες μετά τη σφαγή του Ολυμπιακού στη Ρόδο στο ματς με το Διαγόρα. Τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός Β’ έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία, αυτή τη φορά στο μεγάλο ντέρμπι.
      Να προσθέσουμε πως τον αγώνα παρακολούθησαν από την πρώτη ομάδα ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ο αθλητικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς, αλλά και ο τεχνικός της Κ-19, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. 
      Για να λήξει το μίνι αυτό πρωτάθλημα υπολείπονται άλλα τέσσερα (4) παιχνίδια!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου