«Χ Ω Ρ Ι Σ Ε» Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;

Τρίτη 09 Απριλίου 2024





ΧΩΡΙΣΑΝ; 


     Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί ευρέως ότι «δεν είναι πλέον μαζί η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο ηθοποιός-βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης»! Να πω πως δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα…κουτσομπολιά. Όμως το γεγονός αυτό  αποτελεί και είναι είδηση, γιατί πρόκειται για την πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» την Ζωή Κωνσταντοπούλου. 

     Άλλοι πάλι μιλάνε για «μια κρίση στη σχέση τους που φαίνεται να βιώνουν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης»! Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso.

     Πρέπει ακόμη να προσθέσω σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας «η κρίση ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και στη συνέχεια οδήγησε σε χωρισμό, δίχως να γνωρίζουμε ακόμα εάν αυτός θα είναι οριστικός ή όχι»! 

     Όπως υπογραμμίζει η εφημερίδα «η «μοναχική» εμφάνιση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στα έδρανα φούντωσε τις φήμες και τους ψιθύρους ότι η σχέση της με τον ηθοποιό και βουλευτή του κόμματός της Διαμαντή Καραναστάση δεν είναι στα καλύτερά της.

      Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο Διαμαντής Καραναστάσης το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από την…ζωή της Ζωής»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου