Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

Τρίτη 16 Απριλίου 2024












ΠΟΙΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ;

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ!


     Τον περίμεναν.

     Εδω και πολλούς μήνες πριν τιυ είχαν στείλει την πρόσκληση στον Γιώργο Αυτιά να παραβρεθεί στην παρέλαση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη για την Εθνική μας επέτειο της 25 Μαρτίουβτου 1821.

     Ετσι αμεσως μετά την ανακοίνωση απο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη του ονόματος του οτι είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 9 Ιουνίου με τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Αυτιάς, βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, οπου και έτυχε εντυπωσιακής υποδοχής απο τιυς ομογενείς, οι οποίοι ηθελαν, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΟΜΩΣ, να του σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζι του!

     Να πούμε, σύμφωνα με τις πληροφορίες που ερχονται απο τη Νέα Υόρκη, οτι η υποδοχή του Γιώργου Αυτιά από τους ομογενείς σε σχέση με τον Κασσελάκη σε όγκο ηταν πενταπλάσια. Ειναι αλήθεια πως ο Γιώργος Αυτιάς ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τον Στέφανο Κασσελάκη στην Αμερική. 

     Χαρακτηριστικά οι δημοσιογράφοι μετέδωσαν απο τη Νέα Υόρκη. «Με δεδομένο ότι οι Έλληνες των ΗΠΑ δεν ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαφάνισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος έβλεπε τι συνέβαινε και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Προφανώς γι αυτό εξαπέλυσε επίθεση εναντίον  απ΄τις ΗΠΑ καθώς βλέπει ότι υπολείπεται σε δημοφιλία του Αυτιά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στις ΗΠΑ από τις οποίες προέρχεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Γενικά κατά τη διάρκεια της παραμονής των Κασσελάκη–Αυτιά στη Νέρ Υόρκη ήταν εμφανής η διαφορά στη δημοφιλία υπέρ του δημοσιογράφου»!

     Ο Κασσελάκης πήρε ενα ακόμη γερό μάθημα απο τον Γιώργο Αυτιά αυτή την φορά στην Αμερική! Και το φυσάει και δεν κρυώνει! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου