Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 23 Απριλίου 2024







ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ;
     Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να τα…ρίξουν στους πολιτικούς και σε όποιον άλλον «ήθελε έρθει» σε επαφή με την Ολυμπιακή Φλόγα που έχει πάρει το δρόμο για την Γαλλία με προορισμό το Παρίσι όπου τον Αύγουστο θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες!
      Διαβάζω στξ ρεπορτάζ. «Πολλοί πολιτικοί βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τη δάδα της Ολυμπιακής Φλόγας στην λαμπαδηδρομία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ομως, όπως σχολιάζεται στα κοινωνικά δίκτυα αυτό δεν συνάδει με την ουδετερότητα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, στη λαμπαδηδρομία προτεραιότητα έχουν οι αθλητές, ειδικά όσοι έχουν τιμήσει τη χώρα»! 
      Και το ρεπορτάζ «μιλάει» και γγα παραίτηση απο την Επιτροπή Λαμπαδηδρομίας της Ειρήνης Αϊνδιλή. «Η παραίτηση της «χάλκινης» ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, έρχεται στον απόηχο παραπόνων αθλητών για τη μη επιλογή τους ως λαμπαδηδρόμοι, όταν στη θέση τους βρέθηκαν δεκάδες πολιτικά πρόσωπα»! 
     Δεν κατάλαβα το σκοπό της παραίτησης. Ξέρει και η ίδια πως στη Λαμπαδηδρομία μπορεί να πάρουν μέρος όλοι. Η Ολυμπιακή Φλόγα δεν κανενός! Είναι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  
     Παράσταση-συμμετοχή στην Λαμπαδηδρομία λοιπόν έχουμε όλοι. Διάσημοι και μη, υπουργοί και απλοί πολίτες, αθλητές και μη, Ολυμπιονίκες και μη, πλούσιοι και φτωχοί, ΟΛΟΙ! 
     Αυτό βγαίνει από το Αθάνατο Ολυμπιακό Πνεύμα, που πηγάζει από τα Άγια Χώματα της Αρχαίας Ολυμπίας.
     Υπάρχει αντίρρηση;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου