ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!

Μ. Τρίτη 30 Απριλίου 2024 

ΗΧΗΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

     Αν κάποιος με ρωτήσει. 
     Περίμενες τέτοια ηχηρή μεταγραφή; 
     Θα του έλεγα ΝΑΙ!
     Εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει οι επαφές που δεν άργησαν να καρποφορήσουν! 
     Βέβαια πρέπει σε κάποιους να θυμίσω πως το…φλερτ είχε αρχίσει από το 2019 όταν ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να έχει κοντά του το συγκεκριμένο πολιτικό, ο οποίος στη συνέχεια στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές στο δήμο της Αθήνας!
      Ο λόγος για τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας, τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος εντάχθηκε στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ και θα αποτελεί και θα είναι στην κυριολεξία το δεξί χέρι του Στέφανου Κασσελάκη! 
      Να προσθέσουμε ακόμη πως οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι ο Άρης Σπηλιώπουλος αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στο…φόντο θα είναι…ζωγραφισμένες οι ευρωεκλογές που θα γίνουν στις 9 Ιουνίου! 
       Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μετά το Πάσχα. Εκτός από τις ευρωεκλογές βασικό αντικείμενο του Αρη Σπηλιωτόπουλου θα είναι η ανάλυση των δημοσκοπήσεων. 
       Πρέπει ακόμη να θυμίσουμε πως πριν από καμποσο καιρό ο ΣΥΡΙΖΑ είχε…πλησιάσει τον συγκεκριμένο πολιτικό και συζήτησε μαζί του για να τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο! 
       Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να θυμίσουμε είναι ότι ο 57χρονος σήμερα πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως επικοινωνιολόγος! Μάλιστα μέχρι και σήμερα υπήρξε σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου του γιου της Κατερίνας Παπακώστα, που και αυτή εδώ και κάποια χρόνια πήρε μεταγραφή από τη Νέα Δημοκρατία και έγινε υπουργός στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου