ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΜΠΡΑΒΟ 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
«ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ»! 
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Αν μια ομάδα έκανε υπερήφανους τους Έλληνες είναι ο Ολυμπιακός που κατέκτησε το βαρύτιμο κύπελλο του Τσάμπιονς Λιγκ των νέων.  
     Στη Νιόν της Γαλλίας οι μικροί ήρωες του Θρύλου έγραψαν ιστορία! 
     Στον τελικό αγώνα συνέτριψαν την Μίλαν με 3-0! Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος της Ιταλικής ομάδας και η νίκη του είναι περα για πέρα δίκαιη! 
      Είναι το πρώτο κύπελλο Ευρώπης που παίρνει και φέρνει Ελληνική ομάδα στην Ελλάδα! Και φυσικά ΟΛΟΙ υποκλίνονται μπροστά σε αυτά τα παιδιά που μας έκαναν ως χώρα υπερήφανους! 
     Μπράβο
     Είσαστε και οι πρώτοι μάγκες στην Ευρώπη!    
     Η Μίλαν υπέκυψε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού! Έτσι στο τέλος χειροκρότησαν τους αντιπαλους τους. 
     Υποκλιθείτε σε αυτά τα παιδιά που μας χάρισαν την ευτυχία ότι δεν μπόρεσαν μέχρι στιγμής τουλάχιστον να κάνουν οι μεγάλοι. 
     Είμαστε όμως πολύ κοντά να το πετύχουν τα μεγάλα παιδιά του Ολυμπιακού, εάν παίξουν στον τελικό του Κονφερενς Λιγκ!   
     Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ Κ19.
     Ο Ολυμπιακός παίζοντας με την Μίλαν προσπάθησε από την αρχή πιέζοντας την Ιταλική ομάδα να αναλάβει τα ηνία του αγώνα.
     Έτσι στο 3’ και στο 9’ οι μικροί του Ολυμπιακού έφθασαν πολύ κοντά στην επιτυχία ένοχος γκολ. Μάλιστα στο 10 λεπτό ο Άγγλος ρέφερι αρνήθηκε μα δώσει πέναλτυ σε βάρος του τερματοφύλακα της Μίλαν ο οποίος ανέτρεψε (του έπιασε το πόδι!)   Τον Πνευμονίδη.
     Μια ακόμη καλή ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στο 36’ όταν ύστερα από ωραία συνεργασία όλης της επιθετικής γραμμής ο Παπακανέλλος έχασε την ευκαιρία να στείλει την μπάλα δίκτυα της Ιταλικής ομάδας.
     Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος της Μίλαν η ο οποία πρέπει να δείχνε ευχαριστημένη που δεν δέχθηκε γκολ. Ο Ολυμπιακός πάτησα πολλές φορές στη περιοχή υης Μίλαν και έφθασε δεκάδες στη μικρή περιοχή χωρίς όμως και να σημειώσει γκολ!
     Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Μίλαν έφθασε κοντά στο γκολ αλλά ο Σκοτι δεν πρόλαβε την μπάλα που πέρασε αουτ!
ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 3-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
     Ήταν το 60 λεπτό και ο Ολυμπιακοπς κέρδισε πέναλτυ που ο Άγγλος ρέφερι το έδωσε αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR. Το πέναλτυ κτύπησε ο Μουζακίτης καη άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό!
ΓΚΟΛ Ο ΠΑΠΑΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΙ 2-0! 
     Στο 61’ από τα δεξιά ο Παπακανέλλος και απο πλάγια θέση με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα διηρυα της Ιταλικής ομάδας κανοντας το 2-0!
ΓΚΟΛ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ Ο ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ 3-0!
      Πέντε λεπτά αργότερα στο 66 λεπτό και ο Κωστούλας από τα δεξιά έκανε σέντρα με το μυτάκι και ο Μπακούλας με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Μίλαν κάνοντας το 3-0.  Ήταν ένα γκολ που εντυπωσίασε τους πάντες. Ακόμη και τους Ιταλούς
      Ο Άγγλος διαιτητής υπήρξε δίκαιος.



0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου