Η ΜΠΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ!

Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου 2024



ΜΕ ΝΤΙΡΕΚΤ ΕΡΙΞΕ ΝΟΚ ΑΟΥΤ 
ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, Ο ΑΡΗΣ! 
     Τελικά ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού Τερίμ έπεσε στην παγίδα που του έστησε ο Έλληνας προπονητής Ακης Μάντζιος. 
      Έτσι ο Παναθηναϊκός υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα με γκολ που σημείωσε σχεδόν με τη σέντρα ο Ζαμόρα μόλις στο 2'! Να πούμε ότι είχαν και δοκάρι οι κιτρινόμαυροι στο 52'! 
       Το ματς ήταν μια γενική πρόβα για τον τελικό του κυπέλλου που θα παίξουν μεταξύ τους τον Μάιο. 
        Είναι αλήθεια είναι πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Άρης πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό απέναντι σε έναν Παναθηναϊκού που για ακόμη ένα παιχνίδι (6ο στα 8 των play off) δέχθηκε πρώτος γκολ και δη στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ετούτη τη φορά οι «πράσινοι» συνελήφθησαν... κοιμώμενοι στο 2ο λεπτό, όταν μετά τις γρήγορες πάσες των παικτών του Άρη και την ωραία σέντρα του Μανού Γκαρθία, ο Άλβαρο Ζαμόρα με κεφαλιά-ψαράκι πρόλαβε τον Αράο έκανε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους» στο 69ο δευτερόλεπτο του αγώνα»!
        Είναι γεγονός πως «ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα και στο 8’ είχε την πρώτη τελική του στο ματς όταν από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Ούγκο έπιασε καρφωτή κεφαλιά, αλλά ο Κουέστα έδιωξε στη γωνία του, ενώ στο 11’ το πλαϊνό πλασέ του Τσέριν έφυγε ελάχιστα άουτ απ’ το δοκάρι του Ισπανού γκολκίπερ του Άρη»
        Η καταπάτηση δεν άλλαξε ούτε «στο δεύτερο ημίχρονο που ξεκίνησε με την εξέδρα να προσπαθεί να «σπρώξει» τους «πράσινους» στην ανατροπή, καθώς είχαν ενημερωθεί για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (3-2). Όμως  ο Άρης ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 52’ με το γυριστό σουτ του Ζαμόρα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντραγκόφσκι, ενώ ση συνέχεια ο Μανού Γκαρθία πλάσαρε λίγο άουτ»
        Ύστερα και από τη νέα ήττα ο Παναθηνσικός έχασε κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου