Η UEFA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE

Τετάρτη 03 Απριλίου 2024

ΣΤΟ CONFERENCE LEAGUE Η UEFA 
ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ 8.800 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!

     Από τώρα η UEFA ενημέρωσε τις οκτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, (μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ)  ο οποίος θα διεξαχθεί στην OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια, πως θα έχουν διαθέσιμα 8.800 εισιτήρια! 
     Είναι γεγονός πως όλες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μπορεί να αρχίζουν τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης,  ωστόσο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων!
      Να θυμίσουμε πως ο τελικός του Conference League που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια παρουσιάζει και Ελληνικό ενδιαφέρον. Και αυτό γιατί ίσως βρεθούν ως μονομάχοι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ή μια από τις δυο ομάδες μας με άλλο αντίπαλο. Και να πούμε πως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έφτασαν μέχρι τους "8" της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με το σπαθί τους!
       Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενημέρωσε τις ομάδες ότι θα έχουν από 8.800 διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπόλοιπα η UEFA θα τα μοιράσει σε διάφορες υποχρεώσεις της. Σε χορηγούς και σε άλλους…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου