ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΜΕ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΑΟΚ!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2024



ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΠΑΟΚ ΜΕ 2-0!..
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Όπως λέγαμε, στο εξ αναβολής αγώνα,  ο ΠΑΟΚ που ξεκουράστηκε για περίπου 15 ημέρες και ο κουρασμένος Ολυμπιακός από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με την Άστον Βίλα (τα κέρδισαν και τα δυο οι ερυθρόλευκοι και πέρασαν στο τελικό του Ευρωπαϊκού Κονφερενς Λογκ) είχαν μια μόνο επιλογή. Τη νίκη! Η ισοπαλία δεν θα ήταν καλή για κανέναν! 
     Έτσι ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ κατάφερε και νίκησε με 2-0 τον κουρασμένο Ολυμπιακό!
     Ο ΠΑΟΚ που είναι πλέον μια ανάσα (ένας βαθμός) πίσω από την ΑΕΚ, θα περιμένει την Τετάρτη ο Ολυμπιακός να κερδίσει την ΑΕΚ και φυσικά αυτός να επιβληθεί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα!
     Όλα πάντως θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική του Μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ όπου η ΑΕΚ υποδέχεται την Λαμία. Ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό. Και ο Άρης τον ΠΑΟΚ! Παιχνίδια δύσκολα εκτός από αυτό που 
     Ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό  στην Τούμπα στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ δίχως τους Ελ Κααμπί. Φορτούνη. Ποντένσε. Ιμπόρα, αλλά με τους ετοιμοπόλεμους Μάρτινς. Ναβάρο. Μασούρα και Ορτα.
     Στο πρώτο εικοσάλεπτο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έπαιξαν συγκρατημένο ποδόσφαιρο. Πάτησαν αρκετές φορές η μια ομάδα την περιοχή  της άλλης, αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο! 
     Ο Ολυμπιακός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Μασούρα και στο 12 ο ΠΑΟΚ με τον Κωνσταντέλια. 
     Πρέπει να πούμε πως, τόσο ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός έδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί!  
             ΓΚΟΛ Ο ΤΑΙΣΟΝ 1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
     Ήταν το 26 λεπτό και ο ΠΑΟΚ σημείωσε το 1-0! Από τύχη η μπάλα, ύστερα από λάθος του Κίνι, έφθασε στον Τάισον που μα σουτ την έστειλε στα δίκτυα της εστίας του Τζολάκη!
     Παρά τις προσπάθειες και των δυο και ιδιαίτερα του Ολυμπιακού το 1-0 για τον ΠΑΟΚ παρέμενε και με αυτό το σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο.
     Το δεύτερο ημιχρόνου ξεκίνησε με ένταση και με τον Σβαμπ να επιτίθεται στον Ποντένσε που πήρε τη θέση του Μασούρα. Στην κοκορομαχία μπήκε και ο Ζιβκοβιτς. Η ένταση έληξε μετά από δυο λεπτά και με την κίτρινη κάρτα του Γάλλου διαιτητή που είδαν ο Σβαμπ και Ποντένσε. Να προσθέσω ότι ο Ελ Κααμπί πήρε τη θέση του Ναβάρο και ο Ολυμπιακός έγινε ποιο επιθετικός!
             ΓΚΟΛ Ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ 2-0
      Στο 65 λεπτό και ύστερα από κόρνερ οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ απομάκρυναν την μπάλα που έφθασε στον Κωνσταντέλια που πέρασε τον Κίνι και έστρωσε στον Ζίβκοβιτς που πέτυχε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ! 
      Μετά από το γκολ τη θέση του Μάρτινς πήρε ο Φορτούνης και του Κίνι ο 18 χρόνος πρωταθλητής Ευρώπης με την Κ19 του Ολυμπιακού Αποστολόπουλος.
 ΔΟΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 90+3
      Στο 90+3 ο Ορτα έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου