ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 3024!

Τρίτη 07 Μαΐου 2024



ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 3024
     Βρισκόμαστε στο 3024
     Είμαστε λίγες ώρες μετά την Ανάσταση.
     Ο κόσμος που έχει πλημμυρίσει την κάθε γωνία της χώρας από τα ξημερώματα έχει ξεκινήσει τις…επισκέψεις όπου οι οβελίες παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή εικόνα, ενώ από την…ευωδία της τσίκνας κοντεύει να…σπάσει η μύτη όλων!
     Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο Πάρχα του 3024, με το «Χριστός Ανέστη» και το «Αληθώς Ανέστη» να είναι μόνιμο και να μεταδίδεται από στόμα σε στόμα, σε κάποια αλλά σημεία όπου τα νοσοκομεία υπάρχει ακόμη η ανηφόρα του Γολγοθά πολλών ασθενών, ενώ το Δράμα των εκτάκτων περιστατικών δεν εχει σταματημό! 
     Οι ώρες περνούν και τα έκτακτα περιστατικά πολλαπλασιάζονται! Δεν υπάρχει σημείο του διαδρόμου που να μην είναι κατειλημμένο από ασθενοφόρα! Οι περιπτώσεις πολλές και ποικίλες! 
     Οι φωνές των ασθενών δίνουν την ένταση και αίσθηση του πόνου! Οι γιατροί και οι τραυματιοφορείς λίγοι μπροστά στο κύμα στο…τσουνάμι των ασθενειών! Οι εξυπηρετήσεις  με σειρά προτεραιότητας και ανάλογα με το βαθμό της επικινδυνότητας κινούνται σε…ρυθμό χελώνας!
Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξετάσεις που βγαίνουν δείχνουν ακριβώς το τι ακριβώς συμβαίνει! 
     Τούτο το Πάσχα του 3024 ένα περιστατικό έφερε και τον μεγάλο δημοσιογράφο της εποχής,  στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και έζησε από κοντά τα γεγονότα! 
     Η ταλαιπωρία μεγάλη, όμως η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ του προσωπικού άριστη και χωρίς κούραση. Και βέβαια εκείνο που μετράει κυρίως και πάνω από όλα είναι το αποτέλεσμα. 
     Και το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πολλές επιτυχίες! 
     Οι ιατροί άψογοι, ενημερωτικοί κερδίσουν του πάντες με την πρώτη! 
     Το ίδιο και το άλλο προσωπικό. 
      Αξίζει λοιπόν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!
      Χριστός Ανέστη 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου