ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024





ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
     Είναι ένα ντέρμπυ μοναδικό!
     Ένα ντέρμπυ σημειολογικό! 
     Ένα ντέρμπυ αποδείξεων!
     Και ναι αυτή είναι η αλήθεια! 
     Ο Ολυμπιακός που θεωρούσε «χαμένη την χρονιά» έχοντας πλέον στο τιμόνι εναν υπέροχο προπονητή τον Ισπανό Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ  την «Αλεπού των γηπέδων» όπως το αποκαλούν στην πατρίδα του, έκανε τον τελευταίο καιρό την υπέρβαση και έφερε τα πάνω κάτω ή τα κάτω πάνω! 
     Έφθασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κονφερενς Λιγκ που θα γίνει με ολες τις προγραμματισμένες τιμές από την UEFA στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
     Ενώ μέχρι και πριν από τρεις ημέρες διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλητή! Βέβαια μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ξεκούραστο ΠΑΟΚ τα πράγματα άλλαξαν…
     Όμως ο αποψινός αγώνας έχει παίρνει ποιο σωστά χαρακτήρα αποδείξεων. 
     Απόψε στο ντέρμπυ Ολυμπιακού ΑΕΚ θα δούμε όλοι ποιος είναι ο καλύτερος! 
     Θα δούμε την αξία των παικτών! 
     Θα δούμε τις τεχνικές κινήσεις των προπονητών στη σκακιέρα του αγώνα! 
     Θα δούμε επιτέλους ποια ομάδα είναι η καλύτερη.
     Η αυταρέσκεια της ΑΕΚ τελειώνει απόψε στο «Γεώργιος Καραισκάκης»! Το συννεφάκι στο οποίο βρίσκονται, ανοίγει και ολα πέφτουν στο κενό. «Φανταστείτε τι κρότο θα κάνουν όταν πέσουν…», λένε οι Ολυμπιακοί που ζουν και αναπνέουν για τον αποψινό αγώνα. 
     Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η ΑΕΚ θα έχει χάσει με το…έμπα στο Καραϊσκάκη! Και δεν μπορούν να λησμονήσουν το πως έχασαν στον τελευταίο αγώνα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ! 
     Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα σταθούν στο υψος των περιστάσεων του αγώνα αποτελούν και είναι ο δωδέκατος παίκτης του ντερμπυ! Είναι βεβαιον πως «θα παρασύρουν την ΑΕΚ και θα την ρίξουν στη θάλασσα του Πειραιά», όπως όλοι δηλώνουν! 
     Στο ντερμπυ των αποδείξεων προσωπικά θέλω να επικρατήσει η ομαλότητα. Να μην υπάρχει βία. Και να κερδίσει εκείνη η ομάδα που είναι καλύτερη! Και κυρίως να νικήσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου