Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ!

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024



Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ  ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟ 

ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ!


     Διέκοψε την περιοδεία του, πήρε τον άνδρα του και…βουρ για την «Φαντασία»! Εδώ όπου έκανε πρεμιέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός!  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  «ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler Mcbeth πήγαν στο κέντρο διασκέδασαν, στη σουίτα του γνωστού νυχτερινού κέντρου της παραλιακής, απολαμβάνοντας τις μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού»! 

     Να προσθέσω πως «τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έκανε ένα διάλειμμα από τον προεκλογικό αγώνα, υποδέχτηκε ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, που κάνει δημόσιες σχέσεις στο κέντρο Fantasia»

     Όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ «η έξοδος του ζευγαριού έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, ενώ και η Κατερίνα Καινούργιου την Δευτέρα 20 Μαΐου, Εγώ ξέρω ότι ο Στέφανος με τον Κωνσταντίνο έχουν πολύ καλή σχέση γιατί μένουν και κοντά, μιλάνε γενικά οπότε του έστειλε μήνυμα και βρέθηκε εκεί. Ήταν ευγενέστατος με όλους και δεν δημιούργησε κανέναν πρόβλημα, ούτε είχε κάποια απαίτηση», είπε η Κατερίνα Καινούργιου»! 

     Ακόμη πρέπει να θυμίσουμε πως το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι «εγώ θα πω μόνο ότι έχω βαρεθεί να ζούμε για τους άλλους σε αυτή τη χώρα. Θα ήθελα να κάνω μια αποκάλυψη και είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth στα Χανιά. Σας αναφέρω μια πληροφορία που έχω. Δεν ξέρω αν θα είναι μόνο εκείνος, αλλά γνωρίζω ότι μέχρι στιγμής ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δεχτεί πρόταση»!

     Είπα και εγώ…

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου