ΠΑΝΑΞΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024




ΠΑΝΑΞΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ
ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕ ΔΥΟ
ΝΙΚΕΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (2-4 και 2-0) ΚΑΙ 6-2 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
   «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…»!
     Έλεγε συνέχεια μετά το τέλος ΚΑΘΕ επιτυχίας των ερυθρολεύκων ο μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεπιχειρηματίας ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ο Ευάγγελος Μαρινάκης!  
     Είμαι σίγουρος πως και σήμερα το είπε! 
     Ο Ολυμπιακός έπαιξε υπέροχα την Άστον Βίλα. Και η νίκη του αυτή είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της αλεπούς των γηπέδων του στρατηγού των μεγάλων επιτυχιών του Ισπανού του Βάσκου Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Και τις δυο νίκες τις σχεδίασε ο Βάσκος προπονητής των ερυθρολεύκων! Και τις δυο φορές πήρε την…ταυτότητα του συμπατριώτη προπονητή της Αγγλικής ομάδας Έμερι!
      Δίκαια νίκησαν οι ερυθρόλευκοι και τις δυο φορές και πανάξια προκρίθηκαν στο τελικό του Κονφερενς Λιγκ και στις 29 Μαΐου στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ θα αγωνιστεί να την Ιταλική Φιορεντίνα. 
     Και πέντε ημίχρονα να έπαιζαν οι Άγγλοι δεν θα πλησίαζαν και δεν θα έβαζαν γκολ στον Ολυμπιακό. Ήταν φλύαροι και έπεσαν στην    με καταπληκτικό τρόπο στημένη    παγίδα από τον Μεντιλίμπαρ !
     Ο Ισπανός προπονητής ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη με μια αλλαγή. Στη θέση του τραυματία Ορτέγκα και του επίσης τραυματία Άγγλου Έντουαρτ τοποθέτησε τον Κίνι στον οποίο έγιναν και…ταχύρρυθμα μαθήματα! 
     Στόχος του Ολυμπιακού η νίκη ώστε να περάσει στον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια με δυο νίκες επί της ισχυρής Αγγλικής Άστον Βίλα, την οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 4-2!
     Με τη σέντρα ο Ολυμπιακός άρχισε να πιέζει την Άστον Βίλα. Έτσι στο 4’ ο Τσικίνιο πιάνει σουτ και έστειλε την μπάλα αουτ!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΚΑΙ 1-0!  
     Ότι δεν πέτυχε ο Τσικίνιο στο 4’ το σημείωσε ο Ελ Κααμπί στο 10 λεπτό. Από τα αριστερά ο Ποντένσε μπαίνει στην περιοχή της Αγγλικής ομάδας και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Κίνι που κάνει ωραία σεντρ πάσα στον Ελ Κααμπί ο οποίος με έξυπνο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Άστον Βίλας ανοίγοντας το σκορ, 1-0 για τον Ολυμπιακό! Και το πρώτο ημίχρονο έληξε με μια εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη στο 45+4
     Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με τον Ολυμπιακό να πιέζει ψηλά και να προσπαθεί να κλέψει μπάλες!
ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ ΚΑΙ 2-0!
     Ήταν το 80 λεπτό και ο Ελ Κααμπί πήρε την μπάλα σχεδόν από τη σέντρα και πλάσαρε τον Μαρτινεζ κάνοντας το 2-0 για τον Ολυμπιακό, που ανέβασε έτσι το δείκτη του στο σύνολο 6-2!! Το γκολ κατακυρώθηκε ύστερα από εξέταση της φάσης του VAR ρέφερι!
      Ο Γερνανός διαιτητής με αριστα το δέκα βαθμολογείται με δέκα! Έδειξε βέβαια περισσότερες κίτρινες κάρτες σε βάρος των παικτών του Ολυμπιακου!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου