Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΣΟΣ ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2924



Ο ΝΤΑΝΙ ΓΚΑΡΘΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 
Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ!
     Ο άσος της Μπιλμπάο ομάδας που προπόνησε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Ντάνι Γκαρθία ο 33χρονος, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του, για τον Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μπροστά του έναν μεγάλο τελικό, στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ με την Ιταλική Φιορεντίνα για το Ευρωπαϊκό Κονφερενς Λιγκ. Όμως και Συνφωνα με το ρεπορτάζ «ο Μεντιλίμπαρ, οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχεδιάζουν και την επόμενη σεζόν. Που ο Ολυμπιακός θα μπει σε αυτήν έχοντας μόνο δύο χαφ σίγουρα. Τον Έσε και τον Τσικίνιο»
     Τώρα. Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων «οι Ιμπόρα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ισπανία (και τη Λεβάντε), ο Ολυμπιακός δεν θα αγοράσει τον Αλεξανδρόπουλο από τη Σπόρτινγκ, είναι ανοιχτό του Όρτα με την Μπράγκα και ο Μαντί Καμαρά φυσικά θα χαιρετήσει.
     Έτσι ο Μεντιλίμπαρ όχι μόνο έχει βρει χαφ, αλλά όπως όλα δείχνουν είναι κοντά σε συμφωνία.
Ο λόγος για τον Ντάνι Γκαρθία! Τον 33χρονο (στα 34…) χαφ της Μπιλμπάο ο οποίος μένει ελεύθερος. Με τις ευλογίες βεβαίως και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και ουσιαστικά είναι ο Ορμπάιθ της εποχής μας. Όπως είχε φέρει τέτοιου είδους παίκτη ο Ερνέστο (πάλι από την Μπιλμπάο), το ίδιο θα κάνει και ο Μεντιλίμπαρ με τον Γκαρθία, που εφέτος έκλεισε την σεζόν με 17 συμμετοχές και ένα γκολ»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου