Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΝΙΞΕΙ!

Μ. Τετάρτη 01 Μαΐου 2024



Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ!
ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Μπορεί να προκλήθηκε!
     Λέω μπορεί…
     Η αντίδραση του όμως φανερώνει «τα αισθήματα που έχει για τις αντίπαλες ομάδες και τα οποία πνίγει κάθε φορά» φωνάζουν στη Θεσσαλονίκη!
      Ο λόγος για τον προπονητή της ΑΕΚ Αλμέιδα ο οποίος όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μου έστειλαν πριν λίγο από τη Θεσσαλονίκη φίλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι, «πιάνει από το λαιμό εκπρόσωπο - άνθρωπο YABAX στη λήξη του ντερμπυ στην Τούμπα και είναι ετοιμος να τον πνίξει…», όπως σχολιάζουν οι συνάδελφοι μου!
     Δεν γνωρίζω εάν το περιστατικό το έγραψε ο διαιτητής στο ΦΑ (φύλλο αγώνα!) ή κάποιος από τους παρατηρητές του αγώνα και της διαιτησίας;    
     Εάν όχι; 
     Τότε έγινε σκόπιμα! Εγινε δηλαδή με σκοπιμότητα της απόκρυψης της παράνομης πράξης. 
     Παρόλα αυτά υπάρχει ζωντανή εικόνα απο την απ’ευθείας Τηλεοπτική μετάδοση του ντέρμπυ που…μιλάει στην κυριολεξία!
     Οι εργαζόμενοι στην χώρα μας ξένοι (προπονητές και παίκτες) πρέπει να σέβονται και να τηρουν τους κανόνες και τους νόμους, όπως και εμείς. Και φυσικά όταν κάνουν παραβάσεις και τέτοιες όπως π Αργεντινός Αλμέιδα θα πρέπει να τιμωρούνται αυστηρά και χωρίς διαμαρτυρίες! 
      Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι γεγονός πως υπέπεσε σε ολίσθημα και δεν έκανε…φάουλ αλλά…σκληρό πέναλτυ! 
      Ο νόμος που θα εφαρμοστεί και στην περίπτωση αυτή είναι πολύ αυστηρός και προβλέπει ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για πολλούς μήνες και βαρύ χρηματικό πρόστιμο! Εάν ο ατυχής άνθρωπος της YARAX θελήσει και κάνει μήνυση και αγωγή στον προπονητή της ΑΕΚ τότε τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη!
      Για όλα αυτά αναμένεται η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα. 
      Ουδείς είναι πάνω από το νόμο!
      Ουδείς…
Γιώργος Κοντονής
      Σημ.Συγτ.
      Και για να μην παρεξηγηθώ.
      Τα ίδια θα έλεγα για οποιοδήποτε προπονητή οποιασδήποτε ομάδας εάν έκανε την ίδια πράξη με την αντιαθλητική του Αλμέιδα , που ρίχνει λάδι στη φωτιά της βίας!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου