ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024



ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

     Επειδή ίσως υπάρξει πρόβλημα με τον Μαροκινό φορ του Ολυμπιακού τον Ελ Κααμπί ο οποίος δεν έχει ακόμη απαντήσει εάν μείνει ή όχι, οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει την λύση.  Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρήκε τον αντί Ελ Κααμπί και είναι παικτάρα, όπως λένε οι κακώς γνωρίζοντες!
     Στον αθλητικό Τύπο διάβασα πως «η απόφαση -για το μέλλον του Ελ Κααμπί-  θα ληφθεί μετά τον τελικό του Conference League και σίγουρα θα κριθεί από τον ίδιο.»! 
     Να πούμε βέβαια πως «υπάρχουν τα πολλά λεφτά από την Αραβία, τη Σαουδική Αραβία αλλά και Κατάρ». Όμως υπάρχει η ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού, που τον ενδιαφέρει περισσότερο…
     Από την πλευρά του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «ο Ολυμπιακός δεν είναι στο… μηδέν. Γνωρίζει τι συμβαίνει και γνωρίζει πως μπορεί να χάσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον πρώτο του σκόρερ (μετά τον Μπακαμπού). Έτσι ο Ολυμπιακός και ο Μεντιλίμπαρ έχουν ήδη έτοιμο επιθετικό. Κι όχι έναν απλό επιθετικό αλλά μια παικτάρα….»!
     Πολλοί θα αναρωτηθούν και να το δίκιο τους «ποιος είναι»; Διαβάζοντας το ρεπορτάζ βλέπουμε πως πρόκειται «για τον Ράφα Μιρ της Σεβίλλης. Ο παίκτης αυτός είναι γνωστός στον Ολυμπιακό. «Το όνομα του είχε παίξει το όνομά του και το προηγούμενο καλοκαίρι. Στα 26 του δεν έχει το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στη Σεβίλλη και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το 2027 η προεργασία για να τον πάρει ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει από πέρσι…»! 
     Έτσι και επειδή το πράγμα με τον Ελ Κααμπί θα κυλήσει γρήγορα, με το μείνει ή φύγει…, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα για τον Ισπανό φορ, που έρχεται άμεσα στο λιμάνι!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου