ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!

Πέμπτη 09 Μαΐου 2024ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ»!


     Το παιχνίδι είναι κρίσιμο! 

     Είναι γεγονός πως δεν βλέπουμε τακτικά τέτοιους αγώνες στην χώρα μας. Ακόμη και το Καραϊσκάκη φάνηκε μικρό για τις χιλιάδες που θέλουν να παρακολουθήσουν  τον αγώνα! 

      Για τα εισιτήρια και τι πρέπει ο κόσμος να προσέξει η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση.

    «Φίλαθλοι,

     Η ομάδα μας βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της πρόκρισης στον τελικό του UEFA Europa Conference League. Το βράδυ της Πέμπτης (9/5, 22:00) ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει την Aston Villa στο «σπίτι» μας, για να γράψει Ιστορία.

     Σε αυτή την σπουδαία στιγμή, η προστασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας είναι πάνω από όλα. Γι’ αυτό, όποιος φίλαθλος δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο για το παιχνίδι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλησιάσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

     Βάσει του νέου νόμου, σε περίπτωση που σε έλεγχο από την Αστυνομία διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, τότε πέραν της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, θα επιβληθεί στον κάτοχο του εισιτηρίου βαρύτατο πρόστιμο, ενώ απειλείται με σοβαρότατες ποινές και η ΠΑΕ, που μπορεί να περιλαμβάνουν το κλείσιμο της θύρας όπου συντελέστηκε η παράβαση ή ακόμα και του γηπέδου συνολικά.

     Οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00 και για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και της πιθανότητας να χαθεί μέρος του αγώνα, πηγαίνουμε νωρίς στο γήπεδο, ώστε με άνεση και χωρίς πίεση να λάβουμε θέση στην κερκίδα.

     Προστατεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου