Η ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024



ΝΤΡΟΠΗ 
Η ΜΠΑΛΤΑΙΚΗ ΕΠΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΚΙΚΟ!!

     Φαίνεται πως η ΕΠΟ η Μπαλταική ΕΠΟ μισεί τον Ολυμπιακό όσο τίποτα άλλο! Δεν εξηγείται διαφορετικά η αντίδραση της από την ώρα που ο Ολυμπιακός νίκησε την Άστον Βίλα  και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 29 Μαΐου του 2024! 
     Και όλα αυτά στον Ολυμπιακό ο οποίος έχει πάρει στις πλάτες του το ελληνικό ποδόσφαιρο, διαφημίζοντας το με την μεγάλη επιτυχία της παρουσίας του στο Κονφερενς Λιγκ και μάλιστα στον τελικό!  Και αν καταφέρει να το κατακτήσει τότε θα χαρίσει και 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο στις ελληνικές ομάδες από τη σεζόν 2025-26. 
     Όμως η Μπαλταική ΕΠΟ δεν καταλαβαίνει, δεν νιώθει τίποτα για όλα αυτά και περισσότερο όταν γίνονται από τον μισητό Ολυμπιακό! Η ΕΠΟ λειτουργεί όπως ΟΛΟΙ λένε σαν να μην είναι Ελληνική Ομοσπονδία. Τώρα τελευταία φαίνεται να κάνει ότι μπορεί για να εμποδίσει φίλους των Ερυθρόλευκων να βρουν μια θέση στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για τον τελικό της 29ης Μαϊου!! 
     Μπορεί να φαίνεται απίστευτο! Είναι όμως 100%  αληθινό από την Μπαλταική ΕΠΟ! 
     Εκεί που στεκόμαστε όλοι όπως λέει και το ρεπορτάζ είναι στο γεγονός πως  «αντί να διευκολύνει η Ομοσπονδία την ομάδα της χώρας μας, αντί να προσπαθεί να τη βοηθήσει για να έχει όσο περισσότερο κόσμο κοντά της κάνει, ομολογουμένως δίνει μάχη για το αντίθετο. Μέχρι που μοιράζει εισιτήρια η ίδια σε άσχετους, ου μην «και αντί-ολυμπιακούς» σύμφωνα με συγκεκριμένες πηγές που δηλώνουν καλά ενημερωμένες»!!
     Ένα άλλο ζήτημα σύμφωνα με το ρεπορτάζ  που κουβεντιάζεσαι από όλους είναι ότι «η Μπαλταική ΕΠΟ πούλησε ήδη όλες τις σουίτες του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας χωρίς καν να ρωτήσει τους φιναλίστ. Λες και είναι δικές της. Λες και αφορούν τις δικές της ανάγκες. Θα έχει λοιπόν 3 σουίτες στον τελικό η ΑΕΚ σαν γηπεδούχος -θα έχει ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μαρτσούκος του… Γιαννάκη- αλλά καμία ο Ολυμπιακός σαν φιναλίστ! Ο Ολυμπιακός που θα είχε μια σε όλα τα γήπεδα, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, οπουδήποτε κι’αν γίνονταν ο τελικός, εκτός από την Ελλάδα…»!!
     Ουδεμία διευκόλυνση έχει ο Ολυμπιακός από την Μπακταική ΕΠΟ,, η οποία όπως έμαθα πουλάει τα εισιτήρια (έχει πάνω απά 1.500)ΠΟΛΚΑ από αυτά μάκθστα έφθασαν στα χέρια μαυραγοριτών!!
     Αίσχος!
     Ντροπή

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου