ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΘΡΥΛΟΣ ΕΓΙΝΕΣ

Μ. Πέμπτη 02 Μαΐου 2024



ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΑΙ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ! 

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής  

     Απόψε όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Αγγλία. Εδώ ο ένας. Ο μοναδικός. Ο ανεπανάληπτος. Ο θρύλος. Ο Ολυμπιακός παίζει το πρώτο  από τα δυο παιχνίδια με την Αγγλική Αστον Βίλα! 

       Ο Ολυμπιακός του αρχιτέκτονα των επιτυχιών. Χοσέ Λουις Μεντιλιμπατ είναι ετοιμος  για την μάχη! Έχει προετοιμάσει με τέτοιο τρόπο την ομάδα του που θα επιστρέψει με το βαθμό ή τους βαθμούς από το Λονδίνο! 

        Να πούμε πως το στήσιμο της ομάδας είναι τέτοιο που δύσκολα θα δεχθεί γκολ ενώ επιθετικά είναι στόχος το γκολ! Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός έχει τιμωρημένους τον Ντόι και τον Μασούρα! Και από την πλευρά τους  οι Αγγλοι έχουν εκτός μάχης τον Μαρτίνες που είναι τραυματίας αλλά και τιμωρημένος, όπως και τον Βέλγο Τίλεμανς (τραυματίας), είναι από αμφίβολη ως δύσκολη η συμμετοχή των Ζανιόλο και Μορένο που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ υπάρχουν εδώ και καιρό τρεις παίκτες που είναι εκτός με χιαστούς. 

        Προσωπικά πιστεύω τα νέα παιδιά πιυ καλούνται να αντικαταστήσουν τα αλλά μπορεί να επιδειχθούν (μιλάω και για τις δυο ομάδες) λίρα εκατό! 

         Τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον αγώνα θα διευθύνει ένας καλός διαιτητής ο Γκουίντα που δεν έχει δώσει κανένα δώσει κανένα δικαίωμα! Εκεί που θέλω να σταθούμε ειβαι στο γεγονός «ότι η UEFA όρισε Ιταλό διαιτητή να σφυρίξει αγγλική ομάδα, την Άστον Βίλα, και Άγγλο διαιτητή, τον Όλιβερ, να σφυρίξει ιταλική ομάδα, τη Φιορεντίνα, στον άλλο ημιτελικό με την Μπριζ…»!

          Εκεί που πρέπει να σταθούμε περισσότερο είναι στο γεγονός πως «έχουν αποκλειστεί όλες οι ομάδες της Αγγλίας στα Κύπελλα Ευρώπης, εκτός από την Άστον Βίλα με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται», αναφέρουν οι ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων, που σημειώνουν ακόμη ότι «στα νοκ άουτ του Conference League ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν είχε προβλήματα με τη διαιτησία, γιατί πολύ απλά η UEFA όρισε πολύ καλούς διαιτητές, όπως ο Νάιμπεργκ, ο Τουρπέν, ο Στίλερ, ο Σέρερ, ο Μαριάνι και ο Πόουσον». Και έτσι ακριβώς είναι.

         Προσωπικά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός που έφθασε στην πηγή δεν θα χάσει την ευκαιρία και θα προκριθεί στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ της Αθήνας.  

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου