Η ΑΓΩΝΙΑ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ…

Πέμπτη 09 Μαΐου 2024ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ…ΤΣΙΤΑ!


     Είναι γεγονός πως ο Ισπανός προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν και να χάσουν τον προσανατολισμό τους!

     Έτσι ο σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βάσκος δεν έχει σταματήσει και δεν σταματά να τους μιλά «για την κρισιμότητα του αγώνα με την Άστον Βίλα, να τους τονίζει πως το παίχνίδι του Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι δύο φορές πιο δύσκολο από αυτό του Βίλα Παρκ και πως πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ώστε να πετύχουν τον στόχο της πρόκρισης».

Ο Μεντιλίμπαρ δεν αφήνει τους παίκτες του Ολυμπιακού να χαλαρώσουν με τίποτα.

«Ούτε στο… χαλάρωμα δεν θέλει να τους βλέπει χαλαρούς ο Μεντιλίμπαρ τους παίκτες του Ολυμπιακού, που είχαν μάθει ένα πιο χαλαρό προπονητή πριν από τους μεγάλους αγώνες»… Σημειώνουν οι συνάδελφοι! 

     Ακόμη να πούμε πως «ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να πιστέψουν οι παίκτες του Ολυμπιακού πως έχουν επιτύχει τον στόχο τους και γι αυτό ζήτησε να… φυγαδευτούν από το αεροδρόμιο μετά τη νίκη με 2-4 επί της Άστον Βίλα στο Βίλα Παρκ. Δεν πρέπει ούτε δευτερόλεπτο να σκεφτούν οι παίκτες του Ολυμπιακού πως είναι στο τελικό, πριν το παιχνίδι με την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ούτως η άλλως ο Μεντιλίμπαρ ξέρει πως πλέον οι Άγγλοι δεν θα υποτιμήσουν τον Ολυμπιακό, ενώ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ουνάι Εμέρι, τον συμπατριώτη του και φίλο του, προπονητή της Βίλα»!

     Όλοι λοιπόν είναι στη τσίτα. Στην…πρίζα!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου