ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ UEFA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024



ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ISIS


     Έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΥΠ στην αντιτρομοκρατική και γενικά στην Αστυνομία ενόψει του τελικού αγώνα   για το κύπελλο Κονφερενς Λιγκ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στο ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια σε λίγες ημέρες.

     Για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έγινε σύσκεψη στην UEFA στην οποία μετείχαν και Έλληνες αστυνομικοί! 

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «η ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εγρήγορση όσον αφορά τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena. Ποια είναι τα μέτρα που εξετάζονται…»;

     Είναι αλήθεια «ο ISIS έχει έρθει ξανά στο.. προσκήνιο μετά την τρομοκρατική επίθεση που είχε κάνει σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα»! Να πούμε ακόμη πως «τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φοβίες για νέες επιθέσεις σε αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, τελικά»!

     Τώρα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ «έχει σημάνει συναγερμός στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριωπν στην ΕΥΠ όπως και στην Αντιτρομοκρατική για τον τελικό του Κονφερενς Λιγκ. Και όλα αυτά μετά τις απειλές του ISIS για «εκτέλεση» ενεργειών σε αγώνες ποδοσφαίρου»! 

     Να υπογραμμίσουμε πως «έχει πραγματοποιηθεί ταξίδι τριών αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής στο Βέλγιο για να ξεκινήσουν τα πρώτα μέτρα.

Μάλιστα, θα υπάρχει τόσο ηλεκτρονική όσο και φυσική επιτήρηση, ενώ ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική θα βρίσκονται σε άμεση συνεργασία τόσο μεταξύ όσο και με τις μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών για να γίνει με ασφάλεια ο τελικός»!

     Τέλος να τονίσουμε πως «η τρομοκρατική οργάνωση «ISIS» εξαπέλυσε επίθεση κατά τεσσάρων (4) γηπέδων που φιλοξένησαν τους πρώτους αγώνες των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκρινένα, το ίδρυμα «Al Azaim», ένα Μέσο που είναι υπεύθυνο για τη διάδοση μηνυμάτων από το Ισλαμικό Κράτος (Daesh, ISIS), δημοσίευσε την εικόνα μιας αφίσας που απειλεί το «Παρκ Ντε Πρενς», «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το «Μετροπολιτάνο» και το «Έμιρεϊτς» με μήνυμα «Σκοτώστε τους όλους»…»! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου