Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ 15 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ!

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024









Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ!
Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
     Η Ρεάλ,     που στάθηκε τυχερή στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Ντόρτμουντ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ «πάτησε» στην κυριολεξία την Ισπανική ομάδα, χάνοντας τρεις εκπληκτικές ευκαιρίες για να σκοράρει,    αλλάζοντας νοοτροπία  στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε την Γερμανική ομάδα με 2-0 και παρέμεινε βασίλισσα στο θρόνο της Ευρώπης! 
     Λένε και είναι σωστό, ότι εάν την Ρεάλ δεν την… «σκοτώσεις» όταν βρεις την ευκαιρία, θα σε κατασπαράξει στη συνέχεια, όπως έγινε και νε την Ντόρτμουντ…  
     Η απόδοση των παικτών της Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τετοια που δεν άφηνε περιθώρια στην Ντόρτμουντ να ελπίζει! 
     Άλλωστε στο ποδόσφαιρο όπως αχω πει πολλές φορές κερδίζει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΓΚΟΛ και τα γκολ τα πέτυχαν οι Μαδριλένοι! Να πω ακόμη πως δρν κερδίζει πάντα ο καλύτερος!
     Κάτι τέτοιο λοιπόν έγινε και στον 69ο τελικό του Champions League!! Η Ρεαλ νίκησε. Και η Ντόρτμουντ κράτησε τις εντυπώσεις!
     Έτσι όταν ο ρέφερι (ηταν αριστος) σφύριξε την λήξη, η Ρεάλ πανηγύρισε τον 15ο τίτλο της και μάλιστα πήρε για πρώτη φορά αήττητη! Η Γερμανική  Μπορούσια πήρε το δρόμο της επιστροφής και πάλι από το Γουέμπλεϊ ηττημένη! Όπως είχε γίνει το 2013 από τη Μπάγερν!
Γιώργος Κοντονής 

ΤΑ ΓΚΟΛ 

     Σύμφωνα με το ρεπορτάζ. «Ο πιο κοντός παίκτης της Ρεάλ από το κόρνερ του Κρόος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 0-1 (τυπικά γηπεδούχος η Μπορούσια).
     Το σοκ ήταν τεράστιο για τους Γερμανούς και παρόλο που ο Τέρζιτς τα έπαιξε όλα για όλα (Μάλεν και Αλέ στο ματς) η Ρεάλ πλέον είχε μυριστεί αίμα και πίεζε ασφυκτικά για να φτάσουμε στο 83'. Εκεί, από λάθος της γερμανικής άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Βινίσιους, αυτός με εύκολο πλασέ έκανε το 2-0 και η σεμνή τελετή έφτασε στο τέλος.
     Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Τσαν (81’ Μάλεν), Ζάμπιτσερ, Σάντσο, Μπραντ (81’ Αλέ), Αντεγέμι (72’ Ρόις), Φίλκρουγκ.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος (85’ Μόντριτς), Μπέλινγχαμ (85’ Χοσέλου), Ροντρίγκο (90’ Μιλιτάο), Βινίσιους (90'+4' Βάθκεθ)…»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου