Ο ΤΖΟΛΑΚΗΣ Ο 21 ΕΤΩΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024



ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΛΑΚΗΣ!

  

     Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να πει το ναι και να υπογράψει το νεο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους!   

     Σύμφωνα με το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, ο 21 ετών διεθνής τερματοφύλακας, «Ο Κωσταντής Τζολάκης συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την ερυθρόλευκη εστία, για μια τριετια. 

     Άλλωστε όπως είπε και ο ιδιος «το  "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το αθλητικο κέντρο στον Ρέντη είναι τα δύο σπίτια του Κωνσταντή Τζολάκη από το 2019 και αυτό θα συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια. Η φετινή σεζόν είναι αυτή που έφερε την αγωνιστική εκτόξευσή του και τον έκανε σύνθημα στα χείλη όλων των οπαδών του Ολυμπιακού. 

     Είναι αλήθεια ο Κώστας Τζολάκης αναβαθμίστηκε με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και όχι μόνο άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε, αλλά έγινε ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές στην μυθική πορεία των Πειραιωτών μέχρι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κονφερενς Λίγκ. 

     Ο 21χρονος κίπερ έκατσε κάτω από την εστία στη ρεβάνς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Σερβία και έκτοτε έγινε βασικός και αναντικατάστατος στο ερυθρόλευκο ρόστερ, με το φινάλε της φετινής μαγικής σεζόν να τον βρίσκει μάλιστα να δέχεται την καλύτερη επιβράβευση με το Ευρωπαϊκό. 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου