ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ

Τρίτη 04 Ιουνίου 2024


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ 
ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ…
     Επιτέλους να αλλάξουν τα πράγματα και στο ποδόσφαιρο. Να φύγει η Μπακταική ΕΠΟ που σχεδόν που παρά λιγο να ΔΙΕΛΥΣΕΙ το Ελληνικό Ποδόσφαιρο για το χατήρι μιας συγκεκριμένης ομάδας!  
     Ήρθε η ώρα γθα την αλλαγή.
     Ας δούμε τι λέει το ρεπορτάζ των αθλητικών συντακτών που μιλάνε για  μια σωστή μάχη.
   «Μάχη “γιγάντων” θα γίνει μέσα στον Ιούνιο για την εκλογή νέας Διοίκησης και νέου Προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), από την οποία απέρχεται η Διοίκηση του Τάκη Μπαλτάκου.
Η είδηση είναι πως έχουν συμφωνήσει σε κοινό υποψήφιο ο Ιβάν Σαββίδης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του νυν αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση, του οποίου ο πατέρας Βασίλης είχε θητεύσει στο παρελθόν στην ίδια θέση για 10 ολόκληρα χρόνια.
Ως αντίπαλον δέος στην υποψηφιότητα Γκαγκάτση, προκρίνεται ο πρώην Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, γνωστός για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει προς την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η υποψηφιότητά του θα στηριχθεί και από τηνΑΕΚ, μετά από συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επηρεάστηκε από τον γιό του Γιώργο Μελισσανίδη, που έχει κουμπαριά με τον γαμπρό του Ισίδωρου Ντογιάκου Δήμαρχο της Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου.
Για την ώρα εμφανίζεται ως φαβορί ο Μάκης Γκαγκάτσης, χωρίς βεβαίως να αποκλείονται και οι εκπλήξεις!»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου