«ΕΦΑΓΕ» ΤΗΣ..ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΗΣ!

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024



ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟ…ΤΣΟΥΒΑΛΙ!..
     Με κοινή απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας ο γνωστός Ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, αφέθηκε «ελεύθερος υπό όρους»! Σύμφωνα με την κοινή απόφαση «υποχρέωση του κ. Λύτρα είναι να εγκαταλείψει το κοινό σπίτι τους! Και ακόμη έχει υποχρέωση του είναι να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης! Για το θέμα αυτό μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος είπε. «Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες γιατί συνέβη αυτό δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτο μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Ζητάω συγγνώμη…»! 
     Αναλυτικά ο Απόστολος Λύτρας αμέσως μετά την κοινή απόφαση Εισαγγελέα Ανακρίτριας εκανα την ακόλουθη δήλωση. «Ομολόγησα την πραξη μου ζητάω συγγνώμη γι αυτό που συνέβη και απο την συζυγο μου που υπεραγαπάω και απο τις 3 κόρες μου», είπε. Και συνέχισε: «Βρέθηκα σε μια κατάσταση που δεν μπορώ να δώσω εξήγηση. Δεν έχω υπάρξει ποτέ στη ζωή μου βίαιος. Θα κοιτάξω να δω με ποιόν τρόπο μπορώ να θεραπευτώ να ζητήσω βοήθεια γιατί έχω χτίσει μια καριέρα και μια οικογένεια που έχει γίνει με πολύ κόπο. Θα αναζητήσω τις ψυχολογικές αιτίες γιατί συνέβη αυτό δεν μπορώ να το συγχωρέσω στον εαυτο μου. Να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος σε τέτοια κατάσταση. Βλέπετε πόσο αιχμηρός είμαι και με τον ίδιο μου τον εαυτό. Ζητάω συγγνώμη από όλο τον κόσο και πρωτίστως από την Σοφία και τις κόρες μου».
     Να σας πω πως το θέμα, η υπόθεση του βίαιου ξυλοδαρμού που υπέστη η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο, συζητήθηκε και στο μπριφινγκ. Μάλιστα ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης που κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση είπε πως «δυστυχώς δεν μπορεί να σχολιάσει αποφάσεις της δικαιοσύνης»! 
     Πάντως η απόφαση των Εισαγγελέα και Ανακρίτριας συζητήθηκε από όλους πολύ και αυτό γιατί παρθηκε με το νέο νόμο! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου