ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ!

Δευτέρα 03 Ιουνίου 2024




Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ 
ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΓΙΝΕ ΦΤΩΧΗ!
     Ένας δημοκράτης. Ένας αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκηση ο Πανταζής Χρονόπουλος δεν ζει πια ανάμεσα μας. Ο πρώην δημιουργικός δήμαρχος Ζαχάρως αναχώρησε για το μεγάλο κσι δίχως επιστροφή ταξίδι!
     Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών, άφησε το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Μαΐου, ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως, Πανταζής Χρονόπουλος. 
     Θα πρέπει να πούμε πως τα τελευταία χρόνια ο Πανταζής όπως τον αποκαλούσαν όλοι με το μικρό του όνομα, αντιμετώπιζε πολλά. 
     Πρέπει ακόμη να προσθέσω πως ο αείμνηστος καλός μου φίλος ο Πανταζής Χρονόπουλος κατέχει στην πρωτοπορία ένα παγκόσμιο ρεκόρ! 
     Έγινε μάλιστα πρωτοπόρος προκειμένου να διαφημίσει την πόλη του, την περιοχή του! «Ο Πανταζής Χρονόπουλος βλέποντας πως δεν υπήρχαν γυναίκες στην περιοχή του προσπάθησε να βρει λύση. Εμπνεύστηκε, ήταν ο εμπνευστής ποιο σωστά «της γνωστής σε όλους “Sugar Town” – θέμα και της ομότιτλης βραβευμένης ταινίας του Κίμωνα Τσακίρη – καθώς είχε στόχο και σκοπό  να “αποκαταστήσει” αρκετά παλικάρια του τόπου με κοπέλες ακόμη και από το εξωτερικό»! Να προσθέσω πως την απόφαση αυτή ο Πανταζής την πήρε «εξαιτίας των παραπόνων των κατοίκων για έλλειψη γυναικών». 
     Ένα άλλο περιστατικό που δεν πρέπει ουδείς να λησμονήσει είναι το γεγονός ότι «εκείνο το καλοκαίρι έζησε δραματικές ώρες την περίοδο των πυρκαγιών  στην περιοχή του και έμεινε στην ιστορία για τον ιδιόμορφο τρόπο διοίκησης του Δήμου Ζαχάρως επί πολλά χρόνια, κερδίζοντας διαδοχικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του»!
     Αιωνία η μνημη του.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου