ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ…ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΓΚΟΛΦΟΠΟΥΛΟΥ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024





ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ…ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ 

Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΓΚΟΛΦΟΠΟΥΚΟΣ! 

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 

     Λόγω της μεγάλης αδελφικής φιλίας μας γνωρίζω πολύ καλά τον ναύαρχο Ιωάννη Εγκολφόπουλο. Έτσι ξέρω, πως ότι λέει είναι τεκμηριωμένο και ψαγμένο από παντού. Είναι  πέρα για πέρα αληθινό. 

     Αυτή την αλήθεια λοιπόν δεν την μπορούν και δεν την αντέχουν οι Τούρκοι που έγιναν στην κυριολεξία…Τούρκοι, ακούγοντας και βλέποντας τις  α π ο κ α λ ύ ψ ε ι s  που έκανε κατά την διάρκεια Τηλεοπτικής εκπομπής στο κανάλι Naftemporiki TV ο κ. Εγκολφόπουλος. 

     Ο Έλληνας ναύαρχος έδειξε  τον αληθινό χάρτη και όχι αυτόν ή αυτούς που κατά καιρούς παρουσιάζουν οι τηλεοράσεις στη απέναντι πλευρά του Αιγαίου μας! Αυτό δεν άρεσε στους Τούρκους και καταφέρθηκαν κατα του Έλληνα ναυάρχου!  Μάλιστα ο κ. Εγκολφόπουλος έδειξε στο χάρτη το τι θα γίνει με δύο F-35 και Rafale στην περίπτωση που οι Τούρκοι θελήσουν να κάνουν κάτι! Αυτό όχι μόνο δεν άρεσε στους Τούρκους, αλλά το έκαναν θέμα! Δεν μπορούν να…χωνέψουν οι Τούρκοι τις αποκαλύψεις που έκανε και που σε κάθε Ραδιοφωνική και Τηλεοπτική εκπομπή κάνει ο ναύαρχος Ιωάννης Εγκολφόπουλος. Δεν τις είδαν και δεν τις βλέπουν με…καλό μάτι! 

     Τι «έλεγε» ο χάρτης αυτός τον οποίο παρουσίασε ο ναυαρχος. Ο κ. Εγκολφόπουλος έδειχνε την εμβέλεια που θα είχαν δύο ελληνικά F-35 και δύο ελληνικά Rafale αν στάθμευαν κοντά στην Κάρπαθο και τη Σκύρο.

Η επιχειρησιακή δυνατότητα των δύο ελληνικών F-35 θα ήταν πολύ μεγάλη. Και όπως είπε ο ναύαρχος «η επιχειρησιακή δυνατότητα των δύο ελληνικών F-35 θα κάλυπτε όλη την Τουρκία έως και το Ιράν, την Κυπρο, σχεδόν τη μισή Λιβύη και έως την Πολωνία και την Ουκρανία ενώ αυτή των Rafale θα έφτασε από την Κύπρο έως την Ρουμανία»! 

     Όταν ζήτησα από τον κ. Εγκολφόπουλο διευκρινίσεις μου είπε πως «…ότι σηκώνονταν σε αυτό το πεδίο, τα ελληνικά F-35 και Rafale θα μπορούσαν να το εντοπίσουν»! Και συνεχίζοντας υποστήριξε πως «τα ελληνικά Rafale με τους Meteor που διαθέτουν, θα μπορούσαν να… απαγορεύσουν στην κυριολεξία στα τουρκικά F-16 την έξοδό τους στο Αιγαίο…»!

     Ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων έχει γίνει με τις αποκαλύψεις που κάνει και τις αλήθειες που λέει ο ναύαρχο Ιωάννης Εγκολφόπουλος! 

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου