Ο ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ ΠΟΓΙΕΤ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024



ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ!
ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗΣ Ο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΣ!
ΠΟΓΙΕΤ: «ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…»!

      Τώρα που η ΕΠΟ έφυγε από χέρια του Μπαλτάκου και τον μέχρι και χθες ομοσπονδιακό προπονητή  Πογιέτ να έχει παραιτηθεί βγαίνουν πολλά στη φορά! 
     Ο Γουστάβο Πογιέτ  σε συνέντευξη που  έδωσε ξεφτίλισε την ΕΠΟ! «Ο Ολυμπιακός μου πρόσφερε το «ρε» και η ομοσπονδία το αρνήθηκε»!
     Με τα λεγόμενα του είναι αλήθεια πως ξεφτίλισε την ΕΠΟ και τον Μπαλταικο
     Μάλιστα ο Πογιέτ «εξέθεσε για ακόμα μία φορά την ΕΠΟ λέγοντας ότι «ο Ολυμπιακός του πρόσφερε το γήπεδό του για τις προπονήσεις της εθνικής και η ομοσπονδία το αρνήθηκε»! 
      Ο Γκουστάβο Πογέτ που αποτελεί παρελθόν από την εθνική Ελλάδος εδώ και μερικές εβδομάδες, αφού οι σχέσεις του με την  ΕΠΟ είχαν έρθει σε οριστική ρήξη.
     Όλα ίσα έζησε - πέρασε τ
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκίνησε να βγάζει στη φόρα τα… άπλυτα της παρέας του Μπαλτάκου, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό, ενδεικτικό του μένους της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, μιλώντας στους Betarades, ο Γκουστάβο Πογέτ θυμήθηκε ότι η διοίκηση των «ερυθρόλευκων», του είχε προσφέρει το «Γ. Καραϊσκάκης» για τις προπονήσεις της εθνικής ομάδας, όμως η ΕΠΟ είχε απορρίψει την προοπτική του φαληρικού γηπέδου!
     Αυτό που είναι απίστευτο είναι όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Ουρουγουανού προπονητή το εξής περιστατικό. «Προφανώς, η ομοσπονδία θεωρούσε ότι το… ταλαίπωρο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ήταν η ιδανική επιλογή και όχι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που το περασμένο καλοκαίρι φιλοξένησε  ευρωπαϊκό τελικό και επιλέγεται σταθερά από την UEFA, ως το πιο σύγχρονου και ασφαλές γήπεδο της χώρας…»!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου