Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024



Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο
ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ 

     Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ο Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν ο εκλεκτός των περισσότερων ΠΑΕ και με πλειοψηφία είναι ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, της Super League. 
     Ο κ. Μαρινάκης αναδείχθηκε πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής κατά πλειοψηφία. Επτά (7) ΠΑΕ τον ψήφισαν. Ενώ άλλες έξι (6) ψήφισαν τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζο. Έτσι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος του Ολυμπιακού επικράτησε 7-6. 
     Να πούμε πως τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψήφισαν οι Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ. Ενώ τον Γιάννη Αλαφούζο ψήφισαν οι Athens Καλλιθέα, ΑΕΚ, Άρης, Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Λαμία.
     Λευκό έριξε ο Παναιτωλικός! Το ίδιο και η ΕΠΟ!
     Ιστορικά να σημειώσουμε πως ο Ευάγγελος Μαρινάκης υπήρξε πρόεδρος της Λίγκας από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024 όταν είχε παραιτηθεί με τον Μηνά Λυσάνδρου να τον διαδέχεται στην προεδρία.
     Να προσθέσουμε πως για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ψηφίστηκε η Κάτια Κοξένογλου. Η κ. Κοξένογλου αποτελούσε την πρόεδρο του συνεταιρισμού τους τελευταίους μήνες, καλύπτοντας το κενό που είχε αφήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την αποχώρησή του.
     Η ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής.
«Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης.
     Στη θέση της αναπληρώτριας προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη η κ. Αικατερίνη Κοξένογλου».

       Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 
     Ας δούμε τώρα πως διεξήχθη η ψηφοφορία. 
— Athens Καλλιθέα: Αλαφούζος 
— ΑΕΚ: Αλαφούζος 
— Άρης: Αλαφούζος 
— Αστέρας Τρίπολης: Μαρινάκης 
— Ατρόμητος: Μαρινάκης 
— Βόλος ΝΠΣ: Μαρινάκης 
— Λεβαδειακός: Αλαφούζος 
— Ολυμπιακός: Μαρινάκης 
— ΟΦΗ: Μαρινάκης 
— Παναθηναϊκός: Αλαφούζος 
— Παναιτωλικός: Λευκό 
— Πανσερραϊκός: Μαρινάκης 
— ΠΑΟΚ: Μαρινάκης 
— Λαμία: Αλαφούζος 
— ΕΠΟ: Απούσα ως είθισται. 
     Προσωπικά εύχομαι στον καλό μου φίλο ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Ευάγγελο Μαρινάκη που εξελέγη πρόεδρος της Λίγκας καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος πως από υην εκλογή του κερδισμένο θα βγει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου