ΚΑΜΙΝΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024


ΚΑΜΙΝΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!
     Να ξεκινήσω με μια συμβουλή. 
     Εάν δεν είναι απαραίτητο μην βγαίνετε σήμερα που η χώρα μας μετατρέπεται λόγω του καύσωνα σε καμίνι! 
     Σε «καμίνι» λοιπόν θα μετατραπεί η χώρα από σήμερα 11 Ιουννίου με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 41 βαθμούς Κελσίου σε ορισμένες περιοχές και τις συνθήκες να ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιάς, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ!
     Σύμφωνα με την ΕΜΥ οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα δημιουργήσουν συνθήκες άπνοιας για τους πολίτες. Να πούμε ακόμη πως οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια έως 6 μποφόρ.
     Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο. Στα βόρεια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς και στην κεντρική Μακεδονία τους 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα φτάσει τους 36 με 39 βαθμούς Κελσίου.
     Στην ανατολική Στερεά, τη Θεσσαλία και την ανατολική Πελοπόννησο τους 39 με 40 και τοπικά τους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη νησιωτική χώρα θα φτάσει τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου και τα Δωδεκάνησα τους 36 με 38 βαθμούς και στο εσωτερικό της Κρήτης τους 39 βαθμούς Κελσίου.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου