ΠΕΡΑΣΑΝ Ο Λ Ο Ι Κ Α Τ Ω ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ!!

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024



ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ!
     Ουδείς πέτυχε το στόχο του!
     Όλοι πέρασαν κάτω ή πολύ κάτω από τον πήχη, από την μπάρα!
     Είναι αλήθεια, πως ο λαός μας έστειλε το μήνυμα του όρος ΚΑΘΕ κατεύθυνση!
     Και όπως είπε και ο πρωθυπουργός «ο λαός, ο κόσμος έστειλε το δικό του μήνυμα. Η ΝΔ δεν έφτασε στον στόχο που είχαμε θέσει»! 
     Οδυνηρή ήττα υπέστη ο Κασσελάκης που όχι μόνο δεν «έπιασε» το στόχο που είχε θέσει (το 18% με 20%!) αλλά πέρασε πολύ κάτω από την…μπάρα!
     Χωρίς μεγάλη ανοδική πορεία και το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη. 
     Ενώ νικητής είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος στη Βόρειο Ελλάδα «σάρωσε» στην κυριολεξία!  
     Εκείνο που πρέπει να κοιτάξει πλέον ο πρωθυπουργός είναι τα μηνύματα που πήρε, που έλαβε και λαμβάνει καθημερινά από τον λαό. Δεν χρειάζεται μεγάλη μελέτη. Ήταν και είναι ξεκάθαρα. «Πάρε άμεσα θέση! Παρε μέτρα!» Και πάνω σε αυτό ήταν και η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
    «Από τώρα οι εκλογές αυτές γίνονται αφετηρία μιας νέας διαδρομής προς το 2027. Από αύριο στεκόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα για μεγαλύτερη δουλειά, για μεγαλύτερη προσπάθεια και λιγότερες αστοχίες. Έχουμε 3 χρόνια μπροστά μας χωρίς εκλογές. Όπως η Ελλάδα του 2024 είναι πολύ καλύτερη από το 2019 θα συμβεί το ίδιο και το 2027. Το θέλουμε, το μπορούμε και θα το πετύχουμε»! Είπε και ήδη από σήμερα ξεκινά η υλοποίηση, η εφαρμογή της! Ο καιρός άλλωστε περνά γρήγορα! Και όπως λέει ο λαός μας «Κάλιo γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»! 
Γιώργος Κοντονής

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου